Postitused: 4,697
Teemad: 70
Liitus: Aug 2009
Maine:
22
Mis selle orginaal reduktori ülekanne võiks olla?Parempoolsel võiks miski teomoodi asjandus piki rootorit ees olla äkki mis suurema lume rootorise lükkab?Sula ju pankas ees ja miskit,tuisuga pea sama.
Postitused: 397
Teemad: 2
Liitus: Mar 2013
Maine:
2
Teemas - Mis motoplokiga on tegu? - selles samas foorumis on minu poolt kirjeldatud sellise puhuri omadusi ja vist oli ka pilte. Üldiselt on aga ilma etteveo teota puhur täitsa toimiv.
Postitused: 1,065
Teemad: 28
Liitus: Mar 2006
Maine:
10
Ma ehitasin oma MTZ 05ele sarnase ja töötab küll ainult sulalumega on väheke raskem tööd teha-koorib valli ette ja pole ju tigu mis lume rootorisse suruks.
Postitused: 6,923
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Minu virtuaalses ideaalmaailmas on sellised puhurid alati seostunud tagaveoliste autode reduktoritega. Puhur kardaanilt umbes 4x kiirem kui etteveotigu. Kas olen täiesti valedel jälgedel?
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 1,585
Teemad: 20
Liitus: Jul 2008
Maine:
28
Ilmselt õige suund, keegi tegi eelmisel aastal eMMilise peaülekandest (peaks samas teemas juttu olema). Tigureduktoriga jääb ülekanne aeglaseks ja sulaga mätsib kõik vahed täis, enamus tigusid on auto tagasillast suurema ülekandearvuga. Pealegi saab ka üheastmelise teha teoga. Näteks sellise. Vene net on isemõtlejate saavutusi täis, neil on suurem eneseupitamise vajadus,seega näitavad omi asju rohkem ka. Kvaliteeti ja lahendusi on seinas seina, seega valik suur.
Kes oskab, see teeb - kes ei oska, see õpetab!
Postitused: 3,779
Teemad: 36
Liitus: Nov 2008
Maine:
46
28-01-2016, 21:49 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 28-01-2016, 21:53 PM ja muutjaks oli
Basilio.)
(28-01-2016, 20:41 PM)mlsluik Kirjutas: Praeguste ilmadega oleks ehk paslikum veepumpasid vaadata...
Just-just. Nagu vanarafas ütles: "Õues mäena, keldris jõena" või kuidas see oligi? Selline "aftersnow" varustus on abiks:
http://www.flintkaubandus.ee/et/a/bensii...ump-wh30cx
Täismõõdus veneaegse vanni lööb täis seitsme sekundiga, pulli pärast proovitud.
Füüsika on valus ja matemaatika teeb vaeseks, kui sa nende sõber ei ole.
Postitused: 4,697
Teemad: 70
Liitus: Aug 2009
Maine:
22