Projekt: MTZ-80--->82

(18-02-2026, 10:17 AM)v6sa Kirjutas:  Tihti te käigukasti õli lisate?

Ma panustaks pigem drelli/mootorpumbale. Saab lägamata asi aetud. Kabiinis kanistri/ämbriga ukerdamine on paras akrobaatika niikuinii.

Mul on poolakate odavpump AnTehnikast . Jaurab, aga pumpab isegi õli. Toasooja, muidugi.

Õli jaoks on selline parem, ostsin küll õli mootorist välja tõmbamiseks aga saab ka teistpidi.
https://www.antehnika.ee/toode/3501/mini...lipump-12v

You see, pal, Elvis can´t read a contract.
All he knows is, no Ferrari, no rides with the top down.
Vasta

(27-02-2026, 10:09 AM)saarrand Kirjutas:  Nonii. Ütleme nii, et see projekt ei väsi üllatamast. Tänaseks hetkeks on 99% suurematest asjadest külge saanud, elekter ja voolikud peamiselt veel sättida. Küllaga on omajagu probleeme olnud. 
Peale seda kui roolisammas sai uus paikka, sai veel võimeldud muude asjadega, nt kütusepaak, vasakpoolne. Selgus, et vana penikuudi oma enam ei sobi, sest lihtsalt ei mahu sinna ära. Väga palju abi ja nõu olen saanud Maaritsast, suured tänud Raivole!

Praeguseks sai kabiin uuesti maha võetud ja pusib natuke selle ülemist osa teha. Millalgi saab ka pilte.

Tänan! Sellega tõid välja peamise pöhjuse miks mitte osta vana akvaarium ja pigem valida poola vöi valgevene kabiin.
Vasta

(Eile, 20:19 PM)labtec4 Kirjutas:  
(27-02-2026, 10:09 AM)saarrand Kirjutas:  Nonii. Ütleme nii, et see projekt ei väsi üllatamast. Tänaseks hetkeks on 99% suurematest asjadest külge saanud, elekter ja voolikud peamiselt veel sättida. Küllaga on omajagu probleeme olnud. 
Peale seda kui roolisammas sai uus paikka, sai veel võimeldud muude asjadega, nt kütusepaak, vasakpoolne. Selgus, et vana penikuudi oma enam ei sobi, sest lihtsalt ei mahu sinna ära. Väga palju abi ja nõu olen saanud Maaritsast, suured tänud Raivole!

Praeguseks sai kabiin uuesti maha võetud ja pusib natuke selle ülemist osa teha. Millalgi saab ka pilte.

Tänan! Sellega tõid välja peamise pöhjuse miks mitte osta vana akvaarium ja pigem valida poola vöi valgevene kabiin.

Ma ei ole kindel, et sa selle uue kabiini puhul samade probleemide otsa ei komista. Kui sa just ei paigalda akvaarium kabiini asemele.

Aitan seadmete monteerimis ja demonteerimistöödel ning konstruktsioonide ehitamisel
www.ransar.ee
info[ät]ransar.ee
51934170 
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: mrt36, nastik, 2 külali(st)ne