Postitused: 606
Teemad: 18
Liitus: Aug 2004
Maine:
7
Viimane pilt on läbi käinud ka.
Vajad enda autost pilte ? Saame kokkuleppele ! Küsi varajasemaid töid.
Postitused: 2,220
Teemad: 77
Liitus: Oct 2001
Maine:
6
Mina mäletan kah seda roosat (mällu sööbinud pilt, kuidas see Spordi tänava ääres seisis kuskil 80-ndate lõpus või 90-ndate alguses). Nii et oli veel mingi kolmas?
Postitused: 204
Teemad: 6
Liitus: Oct 2004
Maine:
3
Kamaz 55102 , tulevikus loodan, et tehakse korda, värv uus jpm
http://rekka.pri.ee/index.php?leht=vanad...id=128&r=2
ja muidugi ma ei saa ennast ka eputamast jätta
http://www.rate.ee/show.php?id=7627308
Vana tehnika ja veokite huviline
Postitused: 412
Teemad: 10
Liitus: Mar 2005
Maine:
2
Toosama jah. Ei julenud lähemale minna, kurja välimusega koer oli hoovis ja keegi seal ringi ka ei liikunud.
Täna sealt mööda minnes (fotokat ei olnud kaasas) nägin et seal hoovil kõndis vanem mees.
Maamees linnast.
Postitused: 40
Teemad: 2
Liitus: Feb 2006
Maine:
0
vändras tean ja olen näinud et ühel vanamehel seisavad garaasides korralik bobi mis käis 2 aastat tagasi ja mingisugune SOOMUK
Postitused: 1,331
Teemad: 23
Liitus: Dec 2003
Maine:
3
kooma Kirjutas:Sama Alder Triumph Juniorit sai paar aastat tagasi Lavassaares nähtud, pildid leiab siit ja siit.
Huvitav, ka Tartus on igapäevakasutuses üks Adler Trumpf Junior, neljaukseline, pilt
siin. Mootor on tal originaal. Talvel, tõsi, pole teda palju liikumas näinud. Omanikul on teisigi vanasõidukeid.
Kaþdy automobil se stane jednou veteranem, nebude-li dřive seðrotovan.
Postitused: 40
Teemad: 2
Maine:
0
või uhkusega võitte et ma olen selle fiatiga isegi sõitnud kui olin umbes 10 aastane...... kahjuks sõideti see auto laenatuna kraavi ja kuna isa töökojas polnud kerepingutus pinki siis jäeti asi katki...lömmis polegi väga aga kere andis järele
Postitused: 30
Teemad: 12
Maine:
0
Selliseid Poola Fiateid on mu isa läbi sõitnud tükki kolm ühega sõidab veel ja kaks on tagavara osadeks Vinge auto 1,5 t seljas ja täitsa liigub
Kettaspidurid ees ja taga .Kui orig mootor korras rügab paremni kui Vaz-i mootor ,ühel sai proovitud
Ega sellest punasest midagi alles ei juhtu olema ,tagasillaga kitsas käes
Postitused: 412
Teemad: 10
Liitus: Mar 2005
Maine:
2
Olen Tartus üht sinist Poola Fiati näinud (ehk ei olnudki poolakas?)
Oli päris kobeda näoga.
Maamees linnast.