Postitused: 117
Teemad: 0
Liitus: Oct 2016
Maine:
0
On sul ka tahtmist nende sulidega mässata. Oleks ammu koha kätte näidanud.
Postitused: 941
Teemad: 1
Liitus: Jan 2005
Maine:
13
24-03-2018, 17:41 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 24-03-2018, 17:45 PM ja muutjaks oli
cesium.)
Escrow scam jah ilmselt. Väga levinud asi.
Põhimõtteliselt esinetakse vahekohtunikuna. Mäng lõppeb kui raha nende valdusesse jõuab.
Postitused: 1,407
Teemad: 19
Liitus: Aug 2008
Maine:
37
Vo blja. Tundus väga usutav leht. Vaeva on nähtud.
Olen ka euroopas skeemi kohanud kus paluti plekk kanda "transa" firmale, aga seal oli kohe näha et liba veebi leht. Kahju, et kogu selle suhtluse ära kustutasin tol korral. Inimeste nimed, firma nimi ja aadress olid nii osavalt valitud, et googel leidis tuhandeid vasteid, kust midagi leida oli võimatu.
Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
see on nende töö ja leib. peabki usutav olema, muidu nälg majas.
ja sama lehte saab ilmselt palju kasutada.
nö. kontaktandmed ää vahetada ja saab järgmist kala püüda.
Postitused: 2,892
Teemad: 36
Liitus: Sep 2013
Maine:
78
Nii, paistab, et sulid on kõik alla andnud. Peale Title, ehk autopassi küsimist pole enam uusi väljamõeldisi saadetud. Võib-olla võtab võltsimine aega. Ei peaks ju nii keeruline olema. Võtta mingisugune Title, teha koopia, kustuda teatud kohad ära ja panna uus tekst asemele. Aga võib-olla sulidel polegi ühtegi Titlet võtta. Elame näeme. Ksf. Cesium leitud Ford 78 müüjaga ka läbirääkimised jätkuvad. Seni tulemusteta. Praegu olen välja käinud ettepaneku, saata mulle pangaarve, maksan paar tonni ettemaksu ja suvel tulen ülejäänuga ja võtan auto. Võtku ainult müügist maha. Eks näe, mis juhtub.
Postitused: 1,835
Teemad: 12
Liitus: Oct 2004
Maine:
16
Vin-i viimane number on teine.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad sind enda tasemele ja lajatavad siis kogemusega /Iid-Tõstamaa/
Anna väikesele inimesele veel väiksem võim kätte ja ta arvab kohe et on Jumal taevas (või mode foorumis...)
Postitused: 655
Teemad: 25
Liitus: Jan 2013
Maine:
1
See teksti järgi on pärit M37 küljest, mida tehti 2 versioonis : 230 ja 251
Las ta mõõdab ära kui pikk on?
251 oma ei sobi
Postitused: 2,892
Teemad: 36
Liitus: Sep 2013
Maine:
78
Tänu sellele, et üks mees u. 1985 a. tagasi Juudamaal risti löödi, saime ühe lisa puhkepäeva, mis sai ära kasutatud 11-ne sildade remondiks. Tagasild sai enam-vähem korda. Puudu on ainult õiged piduri trossid. Praegu veel küljes Novosibirskist saadud "originaalid".
Hr. Laanelepa käest saadud esisild, mille liikuvad osad olid kokku keevitatud, hakkab ka ilmet võtma. Paigaldatud uued puksid ja käändtelje poldid. Sellega veel pusimist on. Puudu ka mõned roolihoovastiku vidinad. Kuna on pühad, siis pole ka amerikaanlast tülitanud. Viimati nõudis ta minult, et talle saadetaks nimeline panga tšekk ja kui ta on selle rahaks teinud, siis saadab masina mulle sugulaste juurde. Kahjuks Eesti pangad enam ammu tšekke ei väljasta. Nii, et nokk kinni, saba lahti.