Postitused: 103
Teemad: 2
Liitus: Oct 2003
Maine:
0
No kui sul võtab koha peal ringi käima, siis oleks mulgi vist kuskilt üks jawa karbuss hankida....
Koha peal rata ringi saamisest on asi väga kaugel....praegu...
Shadow of Me
Registreerimata
huvitav, palju sellise kandilise top speed on?
Postitused: 1,238
Teemad: 40
Liitus: Mar 2003
Maine:
2
no vihaseks tegi see, et räägiti, et hirmus suur vanaisa mälestus, mida poisid mingi hinna eest ei müü. aga tegelik pilt oli ikka muidugi teistsugune. sellisesse kallisse mälestusse ikka prügi ei pane ja katusel ei tambi. no on ikka vennad...
Postitused: 1,294
Teemad: 13
Liitus: Sep 2003
Maine:
11
to klaabu:
mis mootor sellel kärul seal kolmanda pildi peal on? Wartburg?
Postitused: 834
Teemad: 60
Liitus: Sep 2003
Maine:
0
Milleks sel kärul nii suur esiosa peab olema ? mootor ju niipisike
Postitused: 636
Teemad: 53
Liitus: Dec 2003
Maine:
1
Mootor ju üldsegi taga,ees on ainult soendusmootor,üldiselt on see esiosa selleks,et ka jalaruumi oleks vajaduse korral,kui kapott üles tõsta,on näha,et pagasi jaoks on ruumi on väga vähe.
Postitused: 248
Teemad: 52
Maine:
0
Nii,kuna ise olen peaagu saamas invaka omanikuks ( tänud Hõljukile ) siis igasugused soovitused mootori ja väljalaske osas on teretulnud.
TO Svenson:Kui sa oma invaka kabrioks tegid,kas sa tugevdasid kere ka või lihtsalt katus maha?
MT,esimese projektika ootel
M: Skoda Felicia 1995 osadena.
Postitused: 103
Teemad: 2
Maine:
0
Ma ei ole küll Svenson, kuid oskan öelda, et kui katus on maha lõigatud, peab igal juhul toruraami tugevudused peale keevitama, sest muidu vajub auto keskosa ära. Tema ehitus on ju nii lihtne ja keskkonsool ei hoia teda ni tugevalt, kui vaja.
seda siis kere kohta...
Postitused: 106
Teemad: 35
Liitus: Dec 2003
Maine:
0
TO mighty tonka. tee oma invakast pilti kah
Postitused: 248
Teemad: 52
Maine:
0
ma alles homme vaatama

nagu ma ytlesin saamas aga üsna kindel endas ( ja rahalises mõttes ) et invaka omanikuks ma saan

eks siis pildid teen ka.Kuidas muidu töökindlusega on?
M: Skoda Felicia 1995 osadena.