28-12-2007, 12:06 PM
tere, küllaltki vana teema, aga kas keegi teab mis muutunud on? On võimalik saada sealt varuosi või neid vanu autosid, käisin eile ümber aia ja imestasin mida kõike võib vedeleda.
tamar99 Kirjutas:Ma poleks uskunud et seda ütlen, aga ma saan aru isegi inimestest kes sõidavad autoga platsile, saavad oma 1000kr ja on sellega rahul, või tellivad auto järele ja viivad tasuta õuepealt minema.
Sest kui hakata müüma näiteks zigulid mis pole esimeses nooruses, kere vajab siit-sealt tegemist ja ega tehnikagi pole uus. Sellist autot tuhande-paariga müües on paar varianti:
1) leiab auto kiirelt ostja ja kõik OK
2) paned kuulutused üles, siis ei jõua vastata meilidele ja kõnedele kust mis vajab tegemist. Siis helistavad igasugu jobud kes arvavad, et toon auto 200km kaugusele ära. Käiakse kohal ja vingutakse et näet pole ikka see jne ja leidub ka selliseid kes küsivad veel järelmaksu või et ´´annan normi nokia sulle ja ylej22nd maksan kewaddel kui midagi ple katki l2ind´´.
On mitmeid tuttavaid kes on müünud mõnd autot odavalt, mõningal juhul raske saada 2tuhandega lahti autost mis sõidab ja kõik toimib, ülevaatused olemas, läbi põhja ei kuku aga midagi ülihead kah seal pole. Tingitakse hind 1500kr peale ja siis vaadatakse kõik rehvid üle, siis teab-mida veel tahetakse ja nurisetakse teab millekallal.
Ahh pikk jutt s..t jutt aga minu mõte see, et paljudel juhtudel inimesel lihtsam auto emeksile kas kinkida või müüa seal kilohinnaeest, kui et jageleda P6LLURALLY tüüpi inimestega ja pildistada iga nurgaalt ja kauplema nendega. Jah võibolla kaotab mõne tonni aga aja-närvikulu on tunduvalt väiksem viies masin emeksi.
Mul on kahju, nähes, et emeksi sõidab töökorras masin ja see käppadega kokku litsutakse, või nähes haruldusi platsil vedelemas. Suvel nägin sellist sidrunit nagu on aksel73 avataril (samasuguse kerega sidrun, modifikatsiooni eitea aga kere oli samasugune) ja mõtlesin nähes teda seal sapakate-sikside vahel seismas, et siit saaks keegi ju laheda projektika...