Postitused: 7,008
Teemad: 58
Liitus: Jul 2012
Maine:
99
Selles videos
https://www.youtube.com/watch?v=GFZCbpHBO9A
on õpetus nuutide lõikamiseks.
Kindla käega mees võib saada hea tulemuse. Eriti siis kui natuke ette joonida.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 3,717
Teemad: 30
Liitus: Feb 2013
Maine:
64
Minu jaoks täiesti uus teema puuride terituse juures... Ehk on kellelegi veel abiks. Ma igatahes proovin homme ära
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!
Postitused: 3,678
Liitus: Oct 2003
Maine:
57
Kastika ehituse juures tegin omale sellise puuri ja päästsin vanu plekke küljest ära. Oli mugav kasutada küll. Alusplekk jääb terveks.
Postitused: 5,874
Teemad: 746
Liitus: Apr 2002
Maine:
37
Märgusõna on "spot weld drill".
A.
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Maine:
64
Vaatasin sama tegelase treipingi seadistamist ja peaks mainima, et kui ma ennast enne käpardina ei tundnud, siis nüüd küll. Õnneks ei ole ma üksi ja enamus, kui mitte arvata, et kõik siinsed foorumi kasutajad (no halastame, ehk siiski 99,99% ehk) ei saaks sellise teemaga hakkama, olenemata nende kõvadest sõnavõttudest mikro/nano/trei/minaoskan maailmas

. Enivei, tasemel tegelasi on meie ümber siin pisikesel maakeral. Soovitan vaadata tervet treipingi ehituse saagat.
Maine:
64
28-08-2016, 01:41 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 28-08-2016, 01:42 AM ja muutjaks oli
viplala.)
Saaga jätkub sama vennaga....Nu kurat, mida aeg edasi, seda rohkem õpid ja näed lahedaid asju. Kuidas saavad nii keerulised asjad olla nii lihtsa lahendusega

. Tegelt tekkis ka üks küsimus. Kas sama moodi saaks mingi x komplektiga ka kiilusooni tekitada rihmarataste sisse? Teguviis ju sama. Ja siit edasi kaks varianti... ma olen kas Nobeli auhinna välja teeninud või on sellised komplektid juba müügil

. Enivei, tegemist minu arust üsna geniaalse lahendusega, kandilise augu nö puurimisel, kodustes tingimustes.
Maine:
64
Tegemist ei ole küll kasuliku videoga aga lihtsalt niisama imelise maailmaga selles vallas. Vaatad seda ja kuidagi jääd mõtlema, mitte enam selle peale kuidas keegi treib või freesib taolist jublakat, vaid hoopis selle peale, kuidas keegi kusagil istub oma arvuti taga ja loob...
Postitused: 1,816
Teemad: 9
Liitus: Oct 2014
Maine:
34
Eks selline asi tehakse ka ilma taolise pingita valma, omaette küsimus, mis see kõik aega võtaks ja palju joppt-matte kuluks asja juurde ja purunenud otsikuid.
Omaette küsimus muidugi, et mis selline masin maksta võib koos oma miljoni erineva otsikuga ja et mida ta siis 00.01-st-24-ni tegema peaks, et asi tasuv oleks. Ilus vaadata küll muidugi. Ja kooliharidus jublakate projekteerijatel ja tööpingi vennal-ühel vähemalt ülikool, teine pääseb ehk vähe kergemalt. On muidugi ka võsast sirgunud talente, kes sellist anakronismi vaheetapiks ei vaja, kuid neid on tõesti vähe ja ilmselt kunagi sinna lähemale, kui sada meetrit, neid ei lastagi.