Postitused: 4,469
Teemad: 35
Liitus: Sep 2009
Maine:
52
Sapika gero oli nii võimas, et jalalabad ei kannatanud nii palju sooja välja, temperatuuri vähemaks ka ei saanud või ei osanud panna. Taha see soe suurema külmaga ei jõudnud aga jalgu kõrvetas küll.
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Postitused: 4
Teemad: 1
Liitus: Apr 2016
Maine:
0
Hakkas lihtsalt peas fantaasia käima, milliseks huvitavaks annaks põrnika teha, mida veel tehtud pole ja tuli pähe selline kreisi idee nagu ette pop-up headlights ja taha cadilacci bullet taillights koos nende legendaarsete tiibadega ? Huvitav kuidas selline "porr" välja näeks? Keegi osavnäpp võiks photoshopis meisterdada midagi.
Lahe masin muidu, tuleb kindlasti midagi väga huvitavat sellest.
Postitused: 6,992
Teemad: 58
Liitus: Jul 2012
Maine:
97
14-12-2017, 00:30 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 14-12-2017, 00:32 AM ja muutjaks oli
Marko.)
Tean küll, et alternatiivkütte juttu on liiga palja, aga tahaks ka siiski tarkuseterasid jälle jagada. Õige oleks sellest teha eraldi teema, seega kirjutan.
Kunagi ammu kui veel tööl käisin, siis oli mul seebikarbifännist töökaaslane. Tema lahendas asja nii, et pani mootorist väljapuhutava õhu teele salongiradiaatorid sooja püüdma. Need olid nö katlaks, edasi nagu ikka pump ja Lada ahi. Paisupaagi kohta ei mäleta kahjuks. Asi toimis. Loomulikult ei saanud 3 kilomeetriga klaase puhtaks ja jopet maha aga mäletan arutelu, et ehk oleks mõte patendiuuringut väärt. Jäi tegemata, olevat keegi enne ka kasutanud sarnast lahendust.
EDIT: kas palud ise teemast ahjundus välja visata või saadad mind vaibale?
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Maine:
97
Klaasipuhastajad meenutavad parempoolse rooliga auto omasid?
Postitused: 791
Teemad: 12
Liitus: Dec 2015
Maine:
13
(11-03-2018, 21:02 PM)Jarmo Kirjutas: (11-03-2018, 19:59 PM)Marko Kirjutas: Klaasipuhastajad meenutavad parempoolse rooliga auto omasid?
Ei oska vastata. Ostsin Motonetist universaalsed kummid ja lõikasin mõõtu, aga võib-olla olen siis midagi valesti või valetpidi teinud.
Marko mötles eda et nad hakkavad valelt poolt käima,aga nii on neil köigil mida
mina ise näind olen...
Impreza 2,5 07 chrysler 200 2.4 2013 gaz 51 rat rod Shineray 250 ATV
Maine:
97
Ohjah, seda ma poleks küll oodanud. Enamus autodel siin, vasaku rooliga riigis, on kojamehe puhkeasend paremal. Britlandis ja Japoonias on vastupidi. Seda pidasin silmas.
Siin on LHD kojamehed
Sinu autol tulevad teiselt poolt. Mingi põrnika eripära, kõik ühesugused ja suurem kaar nagu W124-l näiteks?
Maine:
97
Minu paha.
Ootan alati, et kõik poolelt sõnalt tabavad, millest jutt. Seepärast jääb tihti vajalik täpsustus kirja panemata. Õnneks on siin inimesi, kes mind järje peale aitavad ja puuduvad laused lisavad.
Postitused: 1,443
Teemad: 42
Liitus: Jan 2002
Maine:
2
Omamoodi on see isegi loogiline, et pühkimist juhi näo eest alustatakse.
Jääb muidugi see ülemise nurga probleem.
Kui eelarve ja ambitsioon võimaldab, sünnib W140-laadne lahendus, tavaliselt käivad nad lihtsalt teiselt poolt.
Maine:
97
Silma riivavad ka karumõmmid, mis takistavad tagasivaatepeegli kasutamist. Aga siuke nüanss - kustomist arusaamiseks peab vist ühe ehitama.