Postitused: 7,008
Teemad: 58
Liitus: Jul 2012
Maine:
99
(25-02-2019, 11:12 AM)v6sa Kirjutas: Juhm on jah, aga mulle nii meeldibki.
See meeldimine suretatakse kavalusega välja ja lõpuks viskab üle ning soetad ikka uue.
Mu 10-11 aastat vana Philips hakkas mingi aeg tagasi paarisekundilisi pause pidama. Väänasin muidugi Telial käsa, no ei leia nad midagi. Pärast pikka-pikka meili ja chati ja kõnede sessiooni üks helgem pea arvas, et mu telekas ei tunnista autorikaitse uut protokolli, seepärast need pimendamised. Lahenduseks loomulikult uus televiisor. Tõsi, läbi lillede vihjati, et kollased käekesed toodavad mingeid karbikesi, mis neid päringuid hukkavad

Arvuti oli mul selline, mis hd-videot jooksutas, juba ammu-ammu. Paraku praegune ainuvõimalik legaalne opsüsteem sinna ei mahu isegi jäätmejaamaga ähvardades. Mis on lahendus? Ikka uus arvuti. Nutad ja ostad.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 93
Teemad: 13
Liitus: Dec 2009
Maine:
1
Minu sugulasel oli kunagi samasugune jama. Starmani ühendus, Philipsi kineskooptelekas. Hakkas pimenduspause tegema. Midagi sealt Starmani poolt surgiti, saadi korda. Vist olid mõned pimendused veel peale üht boksi tarkvarauuendust.
Hiljuti sai sugulane mingi soodukaga suure lameteleka. Mingi tsinkplekkhuipang-toode. Töötab kenasti. Aga ühendub boksiga vaid HDMI kaudu ja algas see jama taas, mitu korda päevas pimendas end paariks sekundiks. Starman enda poolel viga ei leidnud ja pakkus välja tehniku küllatuleku nende hinnakirja järgi. Veidi pahur telekaomanik otsustas siiski veel katsetada muid variante. Pilk langes HDMI-kaablile. Sugulane oli Kraba-nimelisest odavkaubapoest paarimeetrise toote krabanud. Leidsin enda varudest poole lühema, ma ei tea, mis marki. Uue kaabliga hakkas pimendusi toimuma harva, kuu jooksul ehk paar korda.
Siiani ollakse rahul, kuigi telekaomanikul on mõte osta veel lühem kaabel. Boks on teleka kõrval.
Postitused: 677
Teemad: 16
Liitus: Aug 2011
Huvitav, miks viimasel ajal veekraani katsudes imelikult säristas
Küttekeha healjuhul poolteist aastat vana...
Postitused: 3,695
Teemad: 114
Liitus: Jan 2003
Maine:
36
(24-02-2019, 22:14 PM)nemps Kirjutas: paari aastaga kas sureb taustvalgus või läheb soft tuksi, no vähemalt on remonditav. Sama on LG osade seeriatega, taustvalgused surevad, kuigi ise on just LG see mida kõigele muule eelistan.
LCD puhul on LG ka suur tegija. Nt Samsung kasutab juba mõnd aega LG LCDsid - samas OLED on neil oma.
kui eeldada, et see hiljaaegu uuendatud Wiki artikkel on ajakohane ja piisav, siis enamus lõpptarbija terviktoote kokkupanijaid ei tooda ise LCD ja-või OLED paneele:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_...ufacturers
kui keegi on teemat sügavamalt uurinud, siis üldvaated oleks huvitavad!
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"
Postitused: 1,408
Teemad: 7
Liitus: Jun 2007
Maine:
6
(02-03-2019, 17:18 PM)motamees Kirjutas: (02-03-2019, 16:29 PM)rocker Kirjutas: Huvitav, miks viimasel ajal veekraani katsudes imelikult säristas
Küttekeha healjuhul poolteist aastat vana...
Katlakivi tuleb tihedamini eemaldada. Ilmselt on teil väga "soolane" vesi.
Aga küttekeha on suhteliselt puhas?
You see, pal, Elvis can´t read a contract.
All he knows is, no Ferrari, no rides with the top down.
Postitused: 677
Teemad: 16
Liitus: Aug 2011
Eks olen siin katsunud boilerile aasta-poolteist intervalliga hooldust teha.
Vesi meil tõesti üsna rauda täis ja katlakivi tuleb alati miskine pool ämbrit
Magneesium pulk oli ka üsna "näritud" läks koos küttekehaga uus.
Aga selliselt lõhki küttekeha polnud veel näinud. Asi veel täitsa töötas...