Kütuse hinnad ja "sooduskampaaniad".

(06-01-2025, 12:33 PM)maaks Kirjutas:  
(05-01-2025, 03:07 AM)ak75 Kirjutas:  Alexela -15s postihinna liitrilt äppiga makstes. Kehtib kuni 30.04.2025
Kui äpp tõmmatud ja pangakaardilt vajalikud read sisse toksitud, siis edasi asi lihtne.
Kindel, et see ei ole ainult neile, kes samal ajal ka alexelalt elektrit ostavad?

Kehtib ainult elektriklientidele. Kodukal esilehel suurelt kirjas.
Vasta

Ise kasutan ka hetkel seda Alexela -15s soodustust, aga see tuleb sisuliselt sama mis Krooningu postihind. 4 senti vist vahet hetkel.
Vasta

Alexela kohta veel niipalju, et kes neid digitempleid kogub (automaatselt tulevad kliendikaarti pruukides), siis tagumine aeg on need kuidagi ära tarvitada, sest muidu aeguvad ära. Paremate mõtete puudumisel saab veebis neid ka elektri/gaasi ettemaksuks konverteerida.
Vasta

(06-01-2025, 15:12 PM)ak75 Kirjutas:  
(06-01-2025, 12:33 PM)maaks Kirjutas:  
(05-01-2025, 03:07 AM)ak75 Kirjutas:  Alexela -15s postihinna liitrilt äppiga makstes. Kehtib kuni 30.04.2025
Kui äpp tõmmatud ja pangakaardilt vajalikud read sisse toksitud, siis edasi asi lihtne.
Kindel, et see ei ole ainult neile, kes samal ajal ka alexelalt elektrit ostavad?
Ma ei tea. Elektrit ostan tõepoolest Alexelalt.

See on jah elektriklientidele, eile jäi ka silma tankuri peal.
Vasta

(07-01-2025, 22:49 PM)Mahno Kirjutas:  Alexela kohta veel niipalju, et kes neid digitempleid kogub (automaatselt tulevad kliendikaarti pruukides), siis tagumine aeg on need kuidagi ära tarvitada, sest muidu aeguvad ära. Paremate mõtete puudumisel saab veebis neid ka elektri/gaasi ettemaksuks konverteerida.
Toimub see kõik alates 100 templist - väiksem kogus läheb hapuks. Kuna eraautot tangib/haldab kaasa, mul on ainult maamaja mikrotootja leping siis aastaga jääbki kogus alla 100.

Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad sind enda tasemele ja lajatavad siis kogemusega /Iid-Tõstamaa/
Anna väikesele inimesele veel väiksem võim kätte ja ta arvab kohe et on Jumal taevas (või mode foorumis...)
Vasta

(09-01-2025, 15:05 PM)Walter Kirjutas:  
(07-01-2025, 22:49 PM)Mahno Kirjutas:  Alexela kohta veel niipalju, et kes neid digitempleid kogub (automaatselt tulevad kliendikaarti pruukides), siis tagumine aeg on need kuidagi ära tarvitada, sest muidu aeguvad ära. Paremate mõtete puudumisel saab veebis neid ka elektri/gaasi ettemaksuks konverteerida.
Toimub see kõik alates 100 templist - väiksem kogus läheb hapuks. Kuna eraautot tangib/haldab kaasa, mul on ainult maamaja mikrotootja leping siis aastaga jääbki kogus alla 100.
kaasa lisad oma "perre" ja samuti muud sõbrad-sugulased. Sai neid sinna päris mitu lisada. Koos ühiselt kogute ja tarbite neid templeid.
Vasta

Hea märkus. Panin just sealt 56 eur gaasilepingu arvele
Vasta

(09-01-2025, 15:05 PM)Walter Kirjutas:  

Kas väiksemat kogust ei saanud mitte hod dogide või kohvi vastu vahetada? Muidu kaovad templid "niisama" maa pealt ära. Aasta tagasi vms ma õigel rabasin paar hot dogi, aga palju templeid oli, ei mäleta enam. Mul ka üsna vaikselt koguneb neid ainult, kütust ostan mujalt, kus soodukas suurem.
Vasta

Püsivalt head hinnad Alexelal, Cirkelil ja Krooningul on Sauel. Lisad veel oma kliendiallahindluse ja parim hind käes. Olerex konkurentsi ei paku.
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 8 külali(st)ne