28-06-2017, 20:47 PM
Ma loodan,et see T-16 omanik oma masinat niipea vanarauaks ei realiseeri.
(29-06-2017, 19:59 PM)TALUPOEG TALUJA Kirjutas: Kui nüüd kellegi traktori küljes on originaal,tunneksin selle vastu huvi. Oleksin rahul,kui saaksin kasvõi näha ja mõõta.Et vähem möla oleks ja õige info kiiremini liiguks, ole hea ja kasuta mõõtevahendeid. Pikkus ja läbimõõt. "sarnased" peaksid olema M401 tagumise istme all.
Mõned pikad vedrud on kaduma läinud. Järsku kellegil on pakkuda sarnaseid vedrusid või teab kuskohal samasuguseid kasutati veel. Kuna ma ise millalgi leidsin sarnase vedru aga pikema siis kahtlustan,et ka mujal on sellised käigus olnud.
T.
(29-06-2017, 20:24 PM)h2rra Kirjutas: Et vähem möla oleks ja õige info kiiremini liiguks, ole hea ja kasuta mõõtevahendeid. Pikkus ja läbimõõt. "sarnased" peaksid olema M401 tagumise istme all.
(27-06-2017, 21:26 PM)TALUPOEG TALUJA Kirjutas: Õhtust!Kas mitte siin ei pakuta sellist velge ?
Sai külastatud ühe T-16 omanikku. Tema traktoril siis vanatüübi haakeraud küljes. Siin on ka keevitatud tugevdusi aga põhiline ikka see,et sain näha seda päris õiget asja. Seega mu oma haakeraual on vaja lihtsalt kunagi üleliigsed asjad küljest rookida.
Veel sain teha pildi vanatüübi alumiiniumist plokikaanest millel puudub nookurite õlitus.
Veel silmasin armatuuri küljepeal ühte plekist karpi mis on mõeldud lüliti jaoks.
Sellel armatuuril puudu ülemine osa kus käikude tabel. Rooliratta peal näha kumer kaitseplekk,minu mudelil see hoopis teistmoodi väljanägemisega.
Kas minu DVSŠ-16-nel on see lüliti küljes,ei mõista arvata,peab omajagu uurima. Igaljuhul on see T-16 varasem mudel. Eest raam on küll vahetatud aga tagaots õige.
Veel sain siis lõpliku kinnituse esimeste velgede erinevusest. Uuematel kilbid keevitatud ja nelja auguga.... vanematel needitud kilpidega ja kolme auguga.
Üks selline vanatüübi velje on mul hetkel olemas. Kui kellegil on sellist mulle pakkuda,uuema tüübi korraliku saab kohe vastu. Veel otsin ka esiratta raskusi.
T.
(02-07-2017, 10:21 AM)arv ok Kirjutas:(27-06-2017, 21:26 PM)TALUPOEG TALUJA Kirjutas: Sellel armatuuril puudu ülemine osa kus käikude tabel. Rooliratta peal näha kumer kaitseplekk,minu mudelil see hoopis teistmoodi väljanägemisega.Kas mitte siin ei pakuta sellist velge ?
Kas minu DVSŠ-16-nel on see lüliti küljes,ei mõista arvata,peab omajagu uurima. Igaljuhul on see T-16 varasem mudel. Eest raam on küll vahetatud aga tagaots õige.
Veel sain siis lõpliku kinnituse esimeste velgede erinevusest. Uuematel kilbid keevitatud ja nelja auguga.... vanematel needitud kilpidega ja kolme auguga.
Üks selline vanatüübi velje on mul hetkel olemas. Kui kellegil on sellist mulle pakkuda,uuema tüübi korraliku saab kohe vastu. Veel otsin ka esiratta raskusi.
T.
http://soov-ee.postimees.ee/2079386-velg...tails.html
(07-07-2017, 00:04 AM)Aspelund Kirjutas: T-16 varuosade kataloog sisaldab istmete kota sellist infot. Kataloog aastast 1964.