Postitused: 1,295
Teemad: 1
Liitus: Oct 2019
Maine:
24
Põhjus ei saa ju olla liiklussõlme kujunduses, probleem on ikka neis juhtides, kes end teistest paremaks peavad või kelle meelest nende aeg teiste ajast kallim on. Lisaks veel lihtsalt idioodid.
Selliste puhul tekib mul ALATI küsimus, et kuhu krt teil kiire on? Mäo viadukti puhul on ju veel see, et Tln-Trt peale keerates saad kohe 4-realisele, pauguta niipalju kui julged. Või on see 1 sekund nii oluline? Kui õnneks läheb muidugi.
Selliste "õpetamiseks" oleks jube hea selline pill nagu meil kunagi oli- Soomest toodud ninaga Sisu teemeistri kallur, mille stange oli tervenisti 1-1.5cm paksusest RAUAST. No ja nende liiklusdebiilikute paljunemise tõttu ei teeks pardakaamera ka paha.
Maine:
24
Noh, CORRADOg60 poolt kirjeldatud olukorras keerati teadlikult ja tuimalt ette ja tekitati iiklusohtlik olukord ja sellele pole mitte mingisugust õigustust.
Postitused: 879
Teemad: 3
Liitus: Jan 2014
Maine:
9
18-11-2021, 18:55 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 18-11-2021, 18:58 PM ja muutjaks oli
Raivo.)
Hiljuti oli olukord, kus Rakvere poolt tulnud ülegabariitse veo ees olev hoiatusauto keeras paremast reast vasakule Tartu poole.
See tekitas minus küsimuse, kas see pisike üritas suurele sõidutrajektori ette joonistada vms.?
Kas ta ka enne seal midagi vingerdas, ei näinud, aga suur ise üritas esimese hooga Tallinna poole keerata (ka vasakpööre).
Maine:
24
18-11-2021, 20:09 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 18-11-2021, 20:17 PM ja muutjaks oli
Aare R..)
Ja jälle olen mina paha ja jälle minul närvid läbi?! Kas ma ütlesin, et meelega tagant sisse lajatada? Pidasin silmas just seda, et juhul kui ei õnnestu pidama saada, siis!
Mis sa arvad, kui paljudele ma "suure viha ja otsas närvidega", nagu mind siin ikka iseloomustatakse, tagant selga olen sadanud? Mitte ühelegi!
Ma ei saa aru, kust krdi kohast siin asju võetakse.
Minu ego on täpselt nii suur, et tiksun omas mullis ja vihale ei aja otseselt miski, vahel veits vannun ja lasen edasi.
Ja tundub, et vähemalt kord kuus pean meelde tuletama, et mul närvid siiski korras.
Maine:
24
See Mäo risti näide polnud tegelt ju üldse tagasitegemisega seotud, seal olid ju peategelaseks pesuehtsad tropid.
Postitused: 308
Teemad: 11
Liitus: Dec 2005
Maine:
5
Vaatasin ortofotolt sellele Mäo viaduktile otsa. Teed oma vasakpöörde ära Paide poole ja siis reastud parempoolsesse ritta (katkendjoon vahel), sest tegemist on asulavälise teega. Seejärel võivad tagant tulijad tropid vasakult mööda tuhiseda ja vasakule Tartu poole pöörata palju hing lustib.
Teemad: 50
Liitus: Nov 2006
Maine:
17
Tuttava politseitöötaja kommentaar selle teeandmiskohustuse kohta oli et see tekkib siis kui ristmikul peateel liikuja on andnud märku oma kavatsusest sooritada manööver sellele reale.
Kui märku ei anta on teistel alus eeldada et ristmikule tulija sõidurada ei vaheta, vaid jätkab oma reas.
Juristide teema jälle või?