12-10-2020, 19:49 PM
Mina jällegi olen näinud kunagi 3 sillaga 150-ment metsaväljaveoks,kindlasti oli samodelkin aga 3-me sillaga siiski.
Opel Manta B 2x 1980:Toyota Celica Supra 1983
(15-10-2020, 08:17 AM)mlsluik Kirjutas: Kui keegi mul paar vana kõvakat korda teeks(ühel ülepingest miski emaplaadi error, saab ketta teise samasuguse sisse tõsta) siis saaks vast ka ohtralt pildimaterjali kätte.Kui muud ei leia, siis äkki Ordi andmetaastus aitab. Silma jäänud, õnneks pole vajadust olnud selle teenuse järele. Just pakkusin neile vanu korras kõvakaid, aga selliseid neil juba oli terve pinu.
(15-10-2020, 09:22 AM)margus61 Kirjutas:(15-10-2020, 08:17 AM)mlsluik Kirjutas: Kui keegi mul paar vana kõvakat korda teeks(ühel ülepingest miski emaplaadi error, saab ketta teise samasuguse sisse tõsta) siis saaks vast ka ohtralt pildimaterjali kätte.Kui muud ei leia, siis äkki Ordi andmetaastus aitab. Silma jäänud, õnneks pole vajadust olnud selle teenuse järele. Just pakkusin neile vanu korras kõvakaid, aga selliseid neil juba oli terve pinu.
(15-10-2020, 08:17 AM)mlsluik Kirjutas: Kui keegi mul paar vana kõvakat korda teeks(ühel ülepingest miski emaplaadi error, saab ketta teise samasuguse sisse tõsta) siis saaks vast ka ohtralt pildimaterjali kätte. Oli üks esimesi masinaid mis poisikesele korralikud rahapakid lauale tõi...Ühel vanemal WesternDigitali kettal oli ülepinge kaitseks diood (tõenäoliselt zener) mille eemaldamise järel ketas ilusti tööle hakkas, peale seda kui toitekas liialt pinget andis. Kui toiteotsad testriga lühist näitavad siis võib igaks petteks vaadata ega toiteklemmi juures mõnda dioodi pole.
(25-11-2021, 23:49 PM)mutikas Kirjutas: Naabrimees on rääkinud et oli väga ok asi.
(26-11-2021, 17:15 PM)tomki Kirjutas: Tegelikult nendel masinatel mille polnud seda "lisaseadet" ei olnudki olemas tavalist kütte radiaatorit.Puudus tervenisti kabiini küte kui mitte arvestada kütteseadmeks toru mis tuli mootori jahutus radika juurest.
(27-11-2021, 17:49 PM)Tainas Kirjutas: No ei saa ajas hinge täis. Juba pikemat aega olen tähelepannud et kui tullakse mingi asjaaga välja ja kiidetakse mõnd nõuka asja siis tuleb võsa ja laidab kõik maha .
(27-11-2021, 19:16 PM)Daff Kirjutas: See vigur mis venelane 1970 leiutas tuli kümme aastat tagasi läänes veoautodel seisukliima nima all kasutusele.
Lahendus täpselt sama ainult töökindlam.
Ja kui arvestada seda kuna see priboor leiutati siis väga avangardlik üritus.
Meie viga siin on tihti selles, et me kipume ära unustama, et kui nii mõnigi asi leiutati oli õue peal veel kiviaeg.
Sama selle kliimaseadmega.
Mulle rääkis majandi peamehhaanik kunagi sellest kliimaseadmest.
Viga polnudki mitte seadmes endas vaid meestes.
MTJ koolitusega vennad polnud lihtsalt valmis nii "keerulise" lisaseadmega tööd tegema.