Postitused: 4,575
Teemad: 58
Liitus: May 2004
Maine:
42
See küll minu arvamus aga kas siis lihtsam on lasta see 620 ära mädaneda.Katus laseb tal niikuinii vett läbi.Kui juurde panna weel aknatihendid + see katkine edeaken siis warsti pole tollest bussist midagi järgi.Ma pole mingi rikkur aga ehk kamba peale suudame kindlaste kokku saada raha uue edeklaasi jaoks.Ning ehk tulewikus õnnestub ka auväärsel Muuseomipapal leida warjualune 620 ja TR9 jaoks.
Postitused: 584
Teemad: 72
Liitus: May 2003
Maine:
2
Ei viitsi kogu teemat läbi lapata, aga mul jäi tunne, et jutt oli küljeaknast. Ehk siis ühekordsest ja sirgest, IMO.
Kas Ungarist - bussi kodumaalt - ei saa pärida uut klaasi?
Postitused: 1,835
Teemad: 30
Liitus: Apr 2003
Maine:
24
29-07-2006, 18:53 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 29-07-2006, 19:01 PM ja muutjaks oli
Sillu.)
Hm, viibisin Varjupaigas päeval, mil bussi aken väidetavalt sisse visati, s.o. neljapäeval, 20. juulil. Vaatasin tehtud piltidelt, et laias laastus võttes olin seal kohal kella 11 ja 12 vahel ja väidan, et siis polnud aken veel sisse visatud (iseenesest muidugi mitte teabkui tähtis fakt...); usun, et oleksin katkist klaasi kindlasti märganud.
Aga homme, kui kõik plaanipäraselt läheb, siis oleme kaasfoorumlase aiv`iga tulejad.
Postitused: 204
Teemad: 6
Liitus: Oct 2004
Maine:
3
ma ei saa aru miks te katust ära ei paika? tänapäeval on vana hea silikoon aukude paikamiseks. nii ikka ei saa ju :S
Vana tehnika ja veokite huviline
Postitused: 772
Teemad: 12
Liitus: Jun 2005
Maine:
3
Äädikalõhnalise silikooniga ei tohiks küll mingil juhul lappida, roostetab see viimanegi metalliraas läbi. Kui siis ikka neutraalset silikooni.
`73 Hanomag-Henschel F46KA
Postitused: 204
Teemad: 6
Liitus: Oct 2004
Maine:
3
silikoon AKA Würth tihendus mass on ainulaadne selliste asjade jaoks. ning suuremad lekked peaks silmaga siiski näha olema, teine võimalus on seda vihma ajal üles märkida.
Vana tehnika ja veokite huviline
Postitused: 2,491
Teemad: 54
Liitus: Jan 2008
Maine:
55
Siinkohal oleks valitutel ja seatutel hea võimalus näidata, et neid ka tegelikult rahva tegemised huvitavad ning eraldama vahendeid kogu kompleksi turvalisuse tagamiseks. Ning edaspidi näiteks 10000 juudirubla aastas mehitatud valvele.
Liitus: Jun 2008
Maine:
12
Mis te nüüd! Siis ei jätku äkki endiste presidendiprovvade valvamiseks!
Tervitab Veteran.