(20-10-2021, 19:47 PM)honkomees Kirjutas: a nagu ksf metsakohin mind koos ply'ga ära veenis, siis temal olla lausa 2 korda päästnud kitse eest ... ilmaasjata uskusin austet ksf-lasi.
Üldiselt tundub, et sa ei suuda süveneda ei kasutusjuhenditesse, kui ka soovitustesse-nõuannetesse. Ei ole mina sind veenda püüdnud, ega ostma sundinud, muide minu silmis suhteliselt kahtlane valik üldse, samuti pole ma rääkinud autosid küljepealt rammivatest sikkudest-sokkudest. Võimalik, et seal lõuna pool on tõesti temperamentsemad isendid liikvel, Pärnu kandis on suhteliselt põhjamaise iseloomuga, peaaegu aarialased
Varemgi silma hakkanud siinse foorumi veergudel, kuidas kõik juhiabid ainult juhti nöögivad: kes ei saa talvel sõita, sest vedu pole, kui zigulil sai lapatsit tallatud, siis ikka läks nii, et lumepilv järel; mõnel ei seisa püsikas sees, sest teel on kohati kinnisõidetud lumi jne. Ma tõesti ei tea, kas viga on autodes või kasutajates, mina olen igastahes sakslaste toodanguga rahul, ei ole vaja erutuda ja rääkida Hiinas valmistatud osadest, kõik lisad töötavad ja on täiesti üheselt mõistetavad, samuti ei piira mõni läbipõlenud pirn mootori võimsust, küll plokeerivad püsika kasutamise vasaku suuna ja piduritulede mittetöötamine haagisel, ilmselt ka autol.
Kui sa muidu täna und ei saa, siis ma võin ju süüdlane olla.