20-06-2023, 19:01 PM
osta Grasshopper
(20-06-2023, 17:39 PM)2715 Kirjutas: Olles nüüd tegelenud hädaliste murutraktoritega regulaarselt siis hakkas huvitama, kas korralikku toodet ka on võimalik kuskilt saada?
Mõtlen sellist kus oleks:
1 Rattad päris laagrite peal
2 Esisilla käändteljed korralike määritavate pukside peal
3 Esisilla kesktapp korralikel määritavatel puksidel
4 Roolisüsteemis oleks miski roolilatti või karpi meenutav lahendus mitte hammassektor kahe pleki vahel ja 12mm kõverad vardad
5 Roolil ei oleks juba uuena lõtku sees
6 Tagasild oleks õlivannis ja päris laagrite ning simmeritega
7 Rihmarattad oleks metallist
8 Niiduorgan oleks paksemast kui 1,2mm plekk ja ideaalis isegi roostevaba
9 Niiduorgani laagripukid oleks millestki muust kui chineesiumist, näiteks malmist ja määrdeniplitega.
10 Niiduorgani kinnitus masinale oleks millestki muust kui plekiservadest
11 Murutraktori raam ise oleks normaalne keevitatud konstruktsioon, mitte plekijääkidest tehtud asi mida hoiavad koos pleki sisse keeratud arusaamatu keermesammuga poldid
Huvipärast vaatasin ka kaubanduses ringi ja küsisin müüjatelt aga keegi midagi pakkuda ei julgenud ja vaadati nagu Lenin vaatas kapitalisti...
Defineeri ka soov tulemuseks ja hinnapiir... mul on "nimetu" mtd ja algas 18 hooaeg...maksis 1000 euri poes. P.S. päris palju probleeme vaevab nimekirjast
(20-06-2023, 21:06 PM)meli666 Kirjutas: Belarusi kõrval paistab olevat üks tõsisema olekuga Toro, kas too siis pole piisavalt hea?See aparaat on saatanast!
(20-06-2023, 17:39 PM)2715 Kirjutas: kas korralikku toodet ka on võimalik kuskilt saada?
(20-06-2023, 17:39 PM)2715 Kirjutas: Olles nüüd tegelenud hädaliste murutraktoritega regulaarselt siis hakkas huvitama, kas korralikku toodet ka on võimalik kuskilt saada?Selline + keskniiduk lisavarustuse nimekirjast https://flint.ee/pollumajandustehnika/tr...m-194-hst/
Mõtlen sellist kus oleks:
1 Rattad päris laagrite peal
2 Esisilla käändteljed korralike määritavate pukside peal
3 Esisilla kesktapp korralikel määritavatel puksidel
4 Roolisüsteemis oleks miski roolilatti või karpi meenutav lahendus mitte hammassektor kahe pleki vahel ja 12mm kõverad vardad
5 Roolil ei oleks juba uuena lõtku sees
6 Tagasild oleks õlivannis ja päris laagrite ning simmeritega
7 Rihmarattad oleks metallist
8 Niiduorgan oleks paksemast kui 1,2mm plekk ja ideaalis isegi roostevaba
9 Niiduorgani laagripukid oleks millestki muust kui chineesiumist, näiteks malmist ja määrdeniplitega.
10 Niiduorgani kinnitus masinale oleks millestki muust kui plekiservadest
11 Murutraktori raam ise oleks normaalne keevitatud konstruktsioon, mitte plekijääkidest tehtud asi mida hoiavad koos pleki sisse keeratud arusaamatu keermesammuga poldid
Huvipärast vaatasin ka kaubanduses ringi ja küsisin müüjatelt aga keegi midagi pakkuda ei julgenud ja vaadati nagu Lenin vaatas kapitalisti...
(21-06-2023, 07:06 AM)Daff Kirjutas: See 2715 poolt esitatud pikk nõudmiste jada tundub olevat rohkem "ajaviitemuusika" või on tõesti sattunud kätte mõni "lollkasutaja" poolt ekspluateeritud isend.Olen jah paha ning kiuslik aga ei otsi omale vaid kommunaalteenuste osutaja otsib omale.
..........
(21-06-2023, 09:10 AM)2715 Kirjutas: ..........
Olen jah paha ning kiuslik aga ei otsi omale vaid kommunaalteenuste osutaja otsib omale.
Praegu on neil 10 tükki ja nad suudavad neid päris usinalt ära lõhkuda.
Mõni ime ka, kui korra nädalas on uus koht kus niita ja ei saa ka eeldada, et inimene kes meili teel tahab hinnapakkumist oma suvilas muru niita ütleb et tal on telliskivi maja taga heina sees.
Kui töömees ei näe siis leiab niiduk selle üles ja töö on katki selleks korraks.
Üldiselt on sellise intensiivse kasutusega muru"traktor" utiil kahe-kolme aastaga.
,..........
(21-06-2023, 10:18 AM)Daff Kirjutas: Nojah, ma oma piiratud maailmavaate juures mõtlesin muru all ikka muru aga seal nagu ma aru saan on murust asi kaugel. Pigem nagu heinamaa.Kes on esimest korda muru niitnud uues kohas saab probleemist aru.
Mul tutvusringkonnas ka tüüp kes üritas mingi Stigaga pea meetrist heina niita. Traka esiots oli kogu aeg maast lahti.
Sügiseks veeti see relv sepa juurde ja kevadel viidi kellegile varuosadeks. Nii, et ka nii saab.
(21-06-2023, 09:32 AM)v6sa Kirjutas: Sulle on Bransoni müüja lähemal:See on juba tõesti tõsine asi Kergelt unistuste pill omalegi.
(21-06-2023, 14:46 PM)aavu Kirjutas: Ma nooruses polnud kuulnud kahepoolsest adrast. Ikka mutiga aeti vagusid kartulile ja hiljem mullati. Uudissõna jälle, kas tehisaju tõlge mingist keelest?Pigem tänapäeva (linna)inimene kes pole mutist ega adrast midagi kuulnud ja kõik ühesugune ader....Juba vene ajal tulid mutid tehasest ja karbil kirjas ader ja nüüd ostas müüvad ja müüja müüb mutti ,aga käsi piiblil vannub,et ader ja ka karbil nii kirjas...
(21-06-2023, 00:44 AM)Marko Kirjutas:Ma vastaks sulle miks aga ma ei viitsi tõesti poolt tundi trükkimisele kulutada. Kindlasti pole mul ühtegi argumenti miks ma murutraktorit tagasi tahaks.(20-06-2023, 17:39 PM)2715 Kirjutas: kas korralikku toodet ka on võimalik kuskilt saada?
Ehk mõni kabedam toorik 80ndatest ja mõned(kümned) töötunnid pluss uus mootor? Iseasi muidugi kas keegi sellise omanik raatsib loobuda.
Nullpöörajate vaimustust on raske mõista. Miks peab kahe käega juhtima kui ühe jala ja ühe käe kombo on kordades mugavam ja harjumuspärasem autoroolist?
(21-06-2023, 09:32 AM)v6sa Kirjutas: Sulle on Bransoni müüja lähemal: https://talutehnika.ee/traktorid/tym-19-...eria-25hj/TYM T194 = Branson 1905h