04-12-2008, 16:35 PM
PETSS Kirjutas:TAKi Ikarus tehnoabi ju oma sõidud jäädavalt lõpetanud.Numbrid maas.
Ja mis temast edasi saab ?
PETSS Kirjutas:TAKi Ikarus tehnoabi ju oma sõidud jäädavalt lõpetanud.Numbrid maas.
youngmoney Kirjutas:PETSS Kirjutas:TAKi Ikarus tehnoabi ju oma sõidud jäädavalt lõpetanud.Numbrid maas.
Ja mis temast edasi saab ?
XTA Kirjutas:Kas kellegil teist Tallinna (või Tartu) bussipargi busside kerenumbrite kohta on ülestähendusi? Nende järgi saaks palju täpsemalt otsida. Sest kas vene ajal polnud mitte nii, et sõiduki võõrandamisel vahetati alati ka numbrid ära? See 7770EAO on tõenäoliselt ikkagi Põlva rajoonis välja antud (vaata ka minu postitust #748) ja, pakun, et 1985.aastal.Kahjuks mul Ülemiste filiaali busside kerenumbreid ei ole. On ainult linnaliinide 260-280-d. Mingi (vist isegi suurem) osa riiklike numbrite kartoteegist on alles, aga ma ei tea, kas sealhulgas on mustad eao ja еаг numbrid.
tossom Kirjutas:Et siis selline käsitöö, IKARUS bussid ilusti sisse toksitud ja puha.
(23-11-2008, 01:56 AM)EdR Kirjutas: Aga selle veneaegse numbri 77 70EAO järgi ei ole võimalik kontrollida?
(08-01-2009, 23:23 PM)pirnikas Kirjutas: Lugedes seda teemat tekkis ka huvi postitada.Minu isale kuulus ka üks Ikarus ,isa sõnade järgi sai ostetud see tuttuuena Lätist 89a.Kas see üritus toimus äkki AS Elar egiidi all? Kui buss Saksas käis, pidi tal ka Eesti registrimärk olema. Praegu leidsin ühe variandina 424AAU, mis oli Tartus välja antud.
Algul tegi juhuvedusid ja siis hakkas see teenindama Saksast autotoojaid käis veel igalpool reisidel kes aind tellis,ära sai müüdud umbes 1995-96 ,müügikohas polnud enam täitsa kindel aga arvas ,et läks kas Kasasthani või Aserbaidzani.Lisan ühe pildi millelt eriti midagi aru ei saa aga isa lubas vanade juhtide käest küsida pilte veel reg.nr-itest ja veel bussi pilte kui leitakse.See pilt on tehtud 1990a. augustis.
(30-04-2009, 16:40 PM)valdo Kirjutas: http://www.youtube.com/watch?v=Y6FO6KSpV...re=relatedIkarus 620.
Milline Ikarus välgatab tagaplaanil alates 2:01st?
Film tehtud 1978, üks varasemaid teadaolevaid Marju Läniku muusikavideosid. Tõenäoliselt 1978.a. (või 1977.a.?) Võrtsjärve mängude ülesvõte.
(30-04-2009, 17:01 PM)Regardman Kirjutas: Aga siin tundub üks seni mitte teada olev buss olema: http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/...24_ee.html .
(03-05-2009, 21:23 PM)geooon Kirjutas: Harutee Ikarus 280st järel vaid riismed.