kaz kohlida 4540.Selline masin seisab meil kodus ukse ees,t2iesti t66 k6lblik p6llumajanduslikkel eesm2rkidel,asukoht rapla mk.
kabiin on toodud esisillast ettepoole nii,et esisild asub kabiinist taga pool,kast on kahte kulge kallutavautomaatse luugi sulge kui ka avamis mehanismiga.
max kiirus minu andmetel 75 km tunnis,minimaalne kiirus tuhi k2igul ilma koormata on kuskil 2-3km tunnis nii,et saab t2itsa k6rval jalutada.neli silda ja neist neli vedavad,nii difri lukkud kui ka sildade vahelised lukkud on v6imalik sisse v2lia lulitada,see t2hendab,et on on v6imalik s6ita ainult nii esi kui ka tagu sild sees.k2ike on 8+2.kande v6ime 8t.aga meil on seal peal olnud 11t.mis on kummidele v2ga kahjulik.150 hobuj6udu,v-kuus diisel mootor,mis on vene auto kohta v2ga t66 kindel,meil on k2igus olnud alates 93.aastas.v2lja laske aasta on paberite j2rgi 1991.
Uks p6hjus miks mina arvan,et kaz kohlida kadus Eestimaa teedelt on liiga v2ike tipp kiirus,ja see on ka minu arust ainuke p6hjus miks neid nii v2he j2rele on j22nud
see kaz 4540 mis juurust tee peale pastab,see ei ole alles hiljuti ilmunud see on seal juba viimased 9a.ja muide see on meie oma ning täitsa töökorras,kui ainult 9a.vanad järvakandis remonditud akud välaj arvatud
4540 jah.Selle baasil oli grusiinidel plaanis teha ka sadulveok KAZ-4440,kuid ei tea,kas see mudel ka katsestaadiumist kaugemale jõudis.
Pole ka paraku kuskilt eriti kuulda olnud,kuidas 4540 maastikusuutlikkus oli,arvan,et kõige halvem see pole.
Aga jah,4540-sid minu pool eriti ei liikunud (Taebla kandist tean,et üks oli),samas 608V-sid oli ikka päris palju minu kandis sõidus...
Mossemees Kirjutas:Muuseas, täna (30.08.04) oli üks romu Tartu EMEX\'isse toodud, ustel olid kirjad \"Tartu KEK\".
sest sealt üks TA viidi kindlalt ära Emexisse ja üks Pobeda oli ka seal suvel.
Tartu lähedal: http://www.pilt.ee/photo/245966/5009686/
Seda ei ole veel nimetatud.
Ja siis on üks 4540 Pärnu lähedal.
Üks kasutuselolev -4540 on ka Pärnumaal Alustes ,aga ma ei oska enam pilte lisada ,kuna \"lisa manus\" nupp on teadmata kuhu kadunud...
Ja Viiratsi -4540 on ka alles ;eile Regardman pildistas ka seda.
Sillu Kirjutas:Üks kasutuselolev -4540 on ka Pärnumaal Alustes ,aga ma ei oska enam pilte lisada ,kuna \"lisa manus\" nupp on teadmata kuhu kadunud...
Ja Viiratsi -4540 on ka alles ;eile Regardman pildistas ka seda.
\"Lisa manus\" nupp on jah kadunud aga pane peale postitamist nupule \"muuda\",siis peaks olema.
(Seda postitust muudeti viimati: 30-04-2006, 11:35 AM ja muutjaks oli metalliotsija.)
Sai jalad selga võetud ning mrali poolt nimetatud objekt Ridala vallas objektiivi ette püütud. Lisainfot: masin omab DT(75?)-lt pärit diiselmootorit, arvele läks ta samuti traktorina (traktori registreerimismärgiga). Ülevaatusel nõuti, et 5. käik oleks blokeeritud ja plommi all. Igapäevakasutuses muidugi keegi ei kontrollinud.. Auto otstarve - väetisekülvik.
(Seda postitust muudeti viimati: 01-05-2005, 22:08 PM ja muutjaks oli Edel.)
Sai eile Lõuna-Eestis käidud ja Pärnu-Mõisaküla vahel Surjus hakkas silma üks seisev Kolhida KAZ 608V,Eesti numbritega ja puha. Paistab,et liikunud pole juba tükk aega.
No kurat võtaks!
Kirjutasin ümber artiklit \"Sotsialistlikust Põllumajandusest\" nr.22 november 1984. Artiklis oli juttu põllumajanduslikult kasutatavatest autodest ja erinevate bussi- ja autotehaste sihtidest. Ümber kirjutasin täpsemalt Kutaisi autotehase eesmärke. Olin kusagil kolmandiku jõudnud kirjutada kui mu aparaat pange pani. Loodan et olete mõistvad. Artikkel oli täpsemalt lk.19 kohe pärast Lihhatšovi autotehast.
Kel huvi ja vajalikud allikad, võib uurida.