Postitused: 3,678
Teemad: 30
Liitus: Oct 2003
Maine:
57
Just kuskil kirjutati, et turvaniidid peavad sees olema. Kas neis igalpool kohtades turvaniit pannakse?
Mina värvisin oma väsinud numbrit veekindla vildikaga. Sobis küll.
Postitused: 3,556
Teemad: 27
Liitus: Dec 2002
Maine:
39
Kui autole pole peale 2004. aastat numbreid ametlikult väljastatud, siis pole erilist probleemi. Kui aga on väljastatud (s.t. kui autol on olnud Eurotähisega numbrid), siis tohib kasutada ainult ametlikke, turvaelementidega numbrimärke.
Vanu, ilma eurotähiseta numbrimärke ei saa ümber tõsta teistele autodele, duplikaate tellides peab tellima 2tk (euromärkidega) jne. Kui ühe ära kaotad, siis Maanteeameti kaudu asendust tellides peab samuti tellima mõlemad. Teoreetiliselt ei tohiks ka "nimesilditehased" väljastada ilma eurotähiseta numbrimärki kaotatu asemele, kuid seda vist siiski tehakse.
Postitused: 537
Teemad: 1
Liitus: Jan 2019
Maine:
5
kas keegi teab,milliste tähe kombinatsioonidega numbreid praegu eestis väljastatakse.ise vist seda kusagilt vaadata ei saa.tänan ette
Postitused: 1,812
Teemad: 9
Liitus: Oct 2014
Maine:
34
Ükskõik mis numbrivaliku eest tahavad 470 raha saada, pliks-plaks süsteemi puhul pääseb 62 euriga.
Postitused: 1,812
Teemad: 9
Liitus: Oct 2014
Maine:
34
On jah natuke karm. Kui tahad saada numbrit kirjaga 001ISA või siis valida büroos saadaolevatest sümpaatse kombinatsiooni, maksad riigile ühtviisi 470.
Oma numbrit saad järgmisele liikurile edasi tõsta kahe aasta jooksul(või oli ikkagi aasta, täpselt ei mäleta peast) ja pead selle vahepeal kontorisse hoiule andma.
Postitused: 10,875
Teemad: 37
Liitus: May 2005
Maine:
137
Kuni kaks aastat ja see teenus maksab kümneka.
Samas seni, kuni kõnealune kombinatsioon pole läinud uuesti tootmisesse, võib ka hiljem vahetada. Lihtsalt LRB riiulist võetakse minu number ja utiliseeritakse. Kui jäätmekäitleja on mulle andnud utiliseerimistõendi ja sinna teinud märke, et number jäi mulle, siis hakkab aeg tiksuma. Millal jõuavad nad konkreetse kombinatsiooni uuskasutuseni, ei oska keegi ennustada.
Ma veel mõtlen, kas ma raatsin.
Postitused: 484
Teemad: 55
Liitus: Jan 2002
Maine:
3
Eile anti LFL seeriat välja
Postitused: 1,295
Liitus: Oct 2019
Maine:
24
Mul on selline küsimus- kui ma tahaks saada üht konkreetset numbrit, mis on varem väljastatud, kuid auto, millele see on väljastatud, on juba pikemat aega arvelt maas, kas on mingisugune võimalus numbri omanikuga ühendust saada?
Postitused: 1,295
Liitus: Oct 2019
Maine:
24
Et siis järelikult see 470€. Minu meelest on see ikka numbrimärgi eest päris kole hind, rääkimata siis veel 1350€-st, mis privaatnumber maksab. Ma ei tea, kas see on vaid minu arvamus, aga ma ei pea seda päris õigeks, et privaatnumber ainult rikaste pärusmaaks on tehtud. Tõsi, selle jaoks ei pea just ulmerikas olema, kuid suht tavalise inimesena leian mina ja kindlasti enamus selle raha kulutamiseks vähemalt enda jaoks mõistlikemaid viise. Ja noh, see 470€- kui vaadata mnt-s pakutavaid numbreid, siis tegelikult vähemalt minu meelest pole paljude või lausa enamus kombinatsioonide puhul see hinnanõue õigustatud, sest üldises pildis on tegu suht suvaliste kombinatsioonidega, eriti tähtede puhul.