20-10-2006, 15:18 PM
Kahjuks jääb vist tulemata, kuna olen homme kuni ca poole kolme-kolmeni Tartus hõivatud ning transport kah hetkeseisuga puudub (kui mingi võimalus tekib, oleks muidugi üpris hea meel)...
North Kirjutas:Nohnii. Nüüd on ka minuga ühelpool. 38,5 palavikuga voodis. Teie aga lõbutsege hästi ja klõpsige mõni pilt ka.
Nii, et puudust ei tohiks tulla
Kindlasti pildimaterjali näed tohutult 
Loodetavasti enamikuga teist homme Järva-Jaanis näeme
pritsimees Kirjutas:Kas keegi sõidab õhtul tagasi ka läbi Türi ?Oleneb "kui" õhtu, ma ise olen Türilt ja plaan kah kohale venida.
Jõuan kell 15
Seekord siis sattus nii, et mina, PETSS ja võttegrupp saabusime viimastena ja tulime esimestena. Kuid pildid tulevad nii pea kui võimalik. Polnud midagi teha, järgmine kord siis uuesti 
fic Kirjutas:Juba hakkan kodust tulemaWabandan,et olemas olen.Paraku sõltuwalt olukorrast pidin arwestama Allani soowe.Heameelega oleks maailma ja muud parteipoliitikat arutanud nii Tuve kui ka sõber ENO1 & COga.Lootus kustub wiimaseńa.Ja loodan ,et kunagi saan oma sõpradega rahulikult asju ajada.Tänud Tuvele ja Ivarile asja korralduse eest!!!Kinomuuseoum vääriks omaette teemat!See vähemalt minu jaoks teema ,millest võiks kõnelda lõpmatuseni.Jõuan kell 15
EDIT: Juba tagasiSeekord siis sattus nii, et mina, PETSS ja võttegrupp saabusime viimastena ja tulime esimestena. Kuid pildid tulevad nii pea kui võimalik. Polnud midagi teha, järgmine kord siis uuesti
PS. Talve kokkutulek võiks tulla ka
Sull7 Kirjutas:Õppeklassi pöördlavast ja seal olevatest mootoritest.Pildilt ei paista aga need mootorid kõik liikusid elektri jõul,vajuta ainult nuppu ja näed kuidas kõik mootori sisemuses toimib!Tegija oli ka kinumuuseumi kompressor
korvimees Kirjutas:P.S. Selliseid filme nagu kinomuuseumis juba tavakinos ei kohta.Ja vaevalt ka kinos mõnuga süüakse ja juuakse ning juttu ajatakse
Sull7 Kirjutas:Õppeklassi pöördlavast ja seal olevatest mootoritest.Pildilt ei paista aga need mootorid kõik liikusid elektri jõul,vajuta ainult nuppu ja näed kuidas kõik mootori sisemuses toimib!
eberhard Kirjutas:Sellised mootorimaketid olid meil enne isesisvuse tulekut omal ajal ka TRÜ sõjalise kateedris (ja eks olid ka TPI omas)
[...]
Kuhu kõik see varandus: töökojaseadmed, stendid, lõhkilõigatud õppe BTR-id ja nende mootorid kõik said?