Postitused: 3,717
Teemad: 30
Liitus: Feb 2013
Maine:
64
Kuna ma juba selline loll olen, siis ehk mõni targem mootori spetsialist seletaks mulle ära, kuidas mõjub terav kett saele, või selle mootorile, teisiti kui nüri kett, eeldades, et siin on kõik vaesed ja saed on valitud piiripealsed oma kubatuuri poolest?
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!
Postitused: 2,374
Teemad: 9
Liitus: Feb 2010
Maine:
13
nii moodi tapab, et nüri ketiga on vaja rohkem võimsust puust läbi lõikamiseks. Koormab mootorit rohkem, kui võimsus on piiri peal, siis annabki mingi osa kuskilt järgi kui saagijal omal pole oidu teritada ketti. Olen näinud palju kuidas elatakse jõuga sae otsas et see läbi läheks, plaat on juba sinine aga ketti ei teritata, sest muidu ju kett kulub ära kui seda teritada. Minu arust pole see 15 eur nii suur raha, et selle kokkuhoidmisega ära lõhkuda 400 eur maksev saag. Pluss veel tööviljakus langeb tunduvalt ja tihusid ikka ei tule rohkem kui pidevalt teritades sama ketiga.
Postitused: 2,374
Teemad: 9
Liitus: Feb 2010
Maine:
13
husqvarna x-cut on hea, Ma lõikan koguaeg nii, et känd maapinnast 10-15cm traktoriga sõidan neist igas asendis üle, ei ole muret
Postitused: 2,646
Teemad: 263
Liitus: Mar 2004
Maine:
29
Vaja oleks Husqvarna 252RX võsakale seda kronsat, mille külge kinnitub käepide , mootoripoolne ots on neljakandiline ja läheb korpuse sisse, teisest otsast läheb ümmargune alumiiniumtoru reduktorisse ja pealpool on käepideme kinnitus. Murdus pooleks. Kui on kellelgi pakkuda, siis tänud juba ette!
raudpats1@hot.ee
55670500
Postitused: 129
Teemad: 0
Liitus: Apr 2017
Maine:
4
Asi selles, et neid detaile on mitu erinevat versiooni.Kui see ühes tükis detail puruneb pole suurt teha midagi kui ise just midagi asemele ei viitsi leiutada.Teine varjant on uus detail ja siin on ka konks...pead ei anna aga peaks sobima ka jonseredi ja partneri detailid.Silmaga vaadates joonisel identsed otsad bensiinipaagi poolsed.Seepärast küsisin ka mõõte üle.Omavahel poogitud isendeid kirjusid olen näinud.