29-04-2021, 13:46 PM
ATV kindla turuliidri, CF, hinnad seal umbes 4500 eur alates. Selles mõttes pole mõtet siin Yamaha hindadega vehkida, mida nagunii keegi ei osta.
(29-04-2021, 13:46 PM)olli Kirjutas: ATV kindla turuliidri, CF, hinnad seal umbes 4500 eur alates. Selles mõttes pole mõtet siin Yamaha hindadega vehkida, mida nagunii keegi ei osta.Ma ei oska öelda, minu tuttavatest pole keegi sellist noname'i ostnud Ilma irooniata, kusjuures! Üldiselt oleks mõistlik, kui seda ei ostetaks viimaste kopikate eest?
(30-04-2021, 06:32 AM)ronny25 Kirjutas: Rääkige parem, kust sellise toreda tõstukiga hiina käru saab ja palju tõstab?Teed Alibaba lahti ja valid välja.
(29-04-2021, 21:27 PM)v6sa Kirjutas: Traktoriga võrdse veovõimega ATV-d ei saa, pidage nüüd hoogu.
Me oleme seda vaidlust juba pidanud, lisada sinna midgai ei ole.
Kui, siis seda, et hiina ja korea pisitraktorid on mainest palju paremad.
(29-04-2021, 23:40 PM)Mahno Kirjutas: Pole mõtet vaielda. Las igaüks veab oma metsa millega tahes. Kuuldavasti olevat isegi audi avant selleks sobiv
(02-05-2021, 21:32 PM)PlyVal64 Kirjutas: .... Jah, see kevad on erakordselt kuiv! ...mis jura ... Sa Priit elad teises Eestis, hea küll, tänu sulamaale läks lume sulamise vesi kähku maasse aga see kui nädalas 6 päeva sajab vihma-lörtsi ei lase maal kuidagi ära kuivada ... mul teetammi taga ikka lomp kevadisest sulaveest saati.
(02-05-2021, 23:08 PM)huvi5 Kirjutas: ..., ei ole vaja ronida sohu suvel, oodake külmad talveilmad ära ja vedage ükskõik mis rögisejaga.millal need talveilmad tulevad, kui soo ära külmub? Lumeta talv ja 2 nädalat vähemalt 20 kraadist külma, siis võib midagi looma hakata. See talv tuli meie kandis kuni 0,7 m lumi sula maa peale ja ära ka ei sulanud, kogu aeg tuli peale nii et see paksus püsis 2 kuud, siis korraks sulas 15 cm kanti Vabariigi aastapäeva aegu ja siis uuesti pool meetrit lund ...
(02-05-2021, 23:16 PM)honkomees Kirjutas:See on tõsi, et paiguti on ilmad ja loodus väga erinev ja igale poole ei saagi iga aasta ligi. Seda enam, olen arvamusel, et tuleb oodata õiget hetke, taliteed tallata ja võimalikult vähese aja jooksul võimalikult palju välja tuua. Ehk siis efektiivsus on võti, seda enam et aega on kõigil vähe. Masin võib ju suuteline olla, aga ega pole omal ka mugav selles paksus lumes sumbata, nahk märg. Tegelikult on masinad ju ausad ja eks igaüks leiabki omale sobiva, aga vastukarva on, et teema algusest peale üht lahendust teistele üritatakse maha müüa ja ülistatakse taevani.(02-05-2021, 23:08 PM)huvi5 Kirjutas: ..., ei ole vaja ronida sohu suvel, oodake külmad talveilmad ära ja vedage ükskõik mis rögisejaga.millal need talveilmad tulevad, kui soo ära külmub? Lumeta talv ja 2 nädalat vähemalt 20 kraadist külma, siis võib midagi looma hakata. See talv tuli meie kandis kuni 0,7 m lumi sula maa peale ja ära ka ei sulanud, kogu aeg tuli peale nii et see paksus püsis 2 kuud, siis korraks sulas 15 cm kanti Vabariigi aastapäeva aegu ja siis uuesti pool meetrit lund ...
Ma Piiduga ühel meelel, et oma tarbeks, metsakuiva jne väljakorjamiseks vaja väikest ja lumel-pehmel pinnal liikuvat masinat, millega saab puude vahel liikuda korrektselt, mitte nii nagu praegu harvesterid harvendavad.
(02-05-2021, 23:16 PM)honkomees Kirjutas:Meie soo külmus sellel aastal täpselt nii palju, kui oli sõkutud lund. Alustasid metsa äärest, nii kaugele kui puuladvad lume kinni lõid sai järgmisel nädalal traktoriga sõita. Kui üritasid sealt kaugemale minna, kukkusid ise põlvini mutta, "hiinlasest" rääkimata.(02-05-2021, 23:08 PM)huvi5 Kirjutas: ..., ei ole vaja ronida sohu suvel, oodake külmad talveilmad ära ja vedage ükskõik mis rögisejaga.millal need talveilmad tulevad, kui soo ära külmub? Lumeta talv ja 2 nädalat vähemalt 20 kraadist külma, siis võib midagi looma hakata. See talv tuli meie kandis kuni 0,7 m lumi sula maa peale ja ära ka ei sulanud, kogu aeg tuli peale nii et see paksus püsis 2 kuud, siis korraks sulas 15 cm kanti Vabariigi aastapäeva aegu ja siis uuesti pool meetrit lund ...
Ma Piiduga ühel meelel, et oma tarbeks, metsakuiva jne väljakorjamiseks vaja väikest ja lumel-pehmel pinnal liikuvat masinat, millega saab puude vahel liikuda korrektselt, mitte nii nagu praegu harvesterid harvendavad.