12-01-2013, 00:23 AM
Ohvitserid ehk? Kaks rida nööpe igatahes viitab küll sellele.
(12-01-2013, 02:31 AM)pen.skar Kirjutas: To krossifänn: Kas ikka 700 km/h vastab tõele? AN lennates värises ja lärmas küll, kuid edasiminek näis vaevaline. Võrdluseks II Ms aegne kiireim kahemootoriline propelleriga ründelennuk Do 335 lendas tavaolukorras vaid 680 km/h, sellele kolbmootoriga hävitajad järele ei jõudnudki.
To Kolla. Kirgiisid ongi kanged uppuma. Uudismaal 1967a üks uppus poole meetrise veega tiiki- polnud vaja otsidagi, paistis kätte. Järgi ka tulnud kedagi, pidime samasse matma kui ümaraks hakkas minema...
(12-01-2013, 01:34 AM)Maamees Kirjutas: Krossifänn, ma teenisin ka PVO-s, kuid siniseid paguneid ei andnud keegi, puhta mustad, krae ääres "mandavoskad". Ei olnud ikka vist nii, et kõik olid sinistega.Nojahh ПВО(Противовоздушная оборона) all võis ju igasugu pagunikandjaid olla.Need kes raketiga lennuki alla tõmbavad ei pea kindlasti mitte sinipagunid olema.
(13-01-2013, 23:34 PM)pen.skar Kirjutas: Kas kroonus päris sussid millalgi ka anti? 60-del hospidalis nagu olid, mujal ikka kirsa. Eriti piinlik oli "partisanina" Jõhvi polguga kultuuripaleesse mingile üritusele minna- pikk-pikk punane vaip maas. No pööra või tagasi, nii piinlik oli merilõviga määritud b.u. kirsades seda pidulikkust pidi astuda. Kossifänn vast teab- kas NL kadumisega ka bljaha viisnurk kotkaks muutus?Susse nüüd küll ei olnud - see ikka väga luksus.(hospidali kunagi ei sattunud,võibolla seal olid)
(13-01-2013, 22:51 PM)Maamees Kirjutas: Viimase pildiga tuli meelde, et mul tapotskad siiani alles, võtsin suveniirina kaasa aastal 1990Pane siia neist üks pilt kah!
(14-01-2013, 01:52 AM)Mossemees Kirjutas:(13-01-2013, 22:51 PM)Maamees Kirjutas: Viimase pildiga tuli meelde, et mul tapotskad siiani alles, võtsin suveniirina kaasa aastal 1990Pane siia neist üks pilt kah!