Oleme täitsa elus, noh niivõrd-kuivõrd. On olnud väga toimekas nädal, seepärast ei saanud ka nv. uusi pilte tegemistest üles laadida ehk siis kuumad ilmad, perega plääzitamine jne. Viimased suured koostud enne raami on olnud töös: nimelt roolilatt koos juurdekuuluvaga, radikas ja bensupaak. Paagipesu jätan küll poisi hooleks, kun a sel meeldib survekaga tegutseda.
Mis siis sai tehtud? Roolilatt viimseni pulkadeks, puhastatud, määritud, värvitud jne.
Radikaga oli vähe keerulisem. Nimelt tugikinnitused alumise ja ülemise raami vahel olid viimseni looduse omaks saanud. Seeda tuli panna tööle väike insener ja uued fabritseerida. Samuti oli väga nukras seisus alumise raami osa. Mis ikka, lõikasin lahti, parandasin ja kuidagi sain ta tagasi ka (raami küljeosad messingist). Ise olen rahul.
Lisaks muid pudinaid, mis varem pole saanud üles pildistatud - puhtalt enda kataloogi jaoks.
Pildid siin:
Roolilatt koos juurdekuuluvaga peale pesu. Rooliotsad juba eemaldatud kuna uued ootavad riiulis:
Ja siin juba lõpptulemus:
Järgmiseks korrastatud radikas. Sellega oli ka väike hirm: nimelt tegin pesu ära ja vett muudkui tuli peale pesu. Kartsin juba hullemat seega fingers crossed ja tegin survetesti: sai läbi. Irooniliselt otsustas üks mu igapäevasõidukitest, et aitab möllust, lasen oma radika õhtale....Teravam silm näeb pildil ka mu omaloomingut nn. vitste näol:
Mõned pudinad, mis doonorist on saadud. Sain veel erinevaid sõrmi, rooliotste lukumutreid, pidurivoolikute/torude vahetükke jne jne:
Sillahoovastiku vardad. Sattunud on ka nn stabika/rooliotssa varras. Ei mäleta, kas olen juba maininud aga rooliotsad ja tagumised stabikad on ühed ja sabad. Iseenesest väga mugav ja praktiline.
2 rooliotsa olid isegi väga heas korras. Need said värskenduse ja lähevad riiulisse kui tagavarana. Samuti sai juurde ühe pidurivooliku kinnituse ja mootoriruumi gaasitrossi kinnituse.
Kuna veepumpa ei saa vahetada enne, kui genekas maas, siis võtsin ta ette. Sai puhastuse ja kontrolli ning töötab laitmatult. Laagrid korras, annab välja niipalju kui vaja ning välimus sai ka värskenduse. See oligi see virbel, mis on varasemalt hõbeaerosooli saanud, brake cleaner tõi selle pisikese nüansi välja:
Esitulede kinnitusvõrud ja pidurivõimendi torud: mõlemad nii doonorilt kui õigelt asjalt:
Ja viimasena ülllatus: paagist avastasin kellegi kanistritila. kas lausa sakslaste või EKV või KL oma? Hui snajet. Igatahes kätte ta sain ja läheb vist isegi most funny finds in a gas tank seinale
.
Tänase seisuga on ka osad avad mootoris nö. kinni mätsitud (tegemist on veel õhuvõtuavadega kuna pole leidnud sobivat voolikut). Järgmiseks ootame raami ning sellel ajal hakkan koostude pakette kokku panema ehk siis kogu tsirkus: mutrid, seibid, viimased jubinad doonorlilt kui saab ja shopping väljamaalt.
Seniks aga muhedat jaani kõigile ja et teie projekt suure kaarega üle lõkke lendaks!