Peugeot 404 - tahab keegi?

Ise ei müü aga leidsin sellise huvitava pakkumise:

http://www.hiiusuurtukiautopood.auto24.e...9d316509l6

[Pilt: 1488781.jpg]

Ärge palun seda teemat kustutage! Lihtsalt ei saanud seda linki siia panemata jätta, kuna tegemist päris huvitava ja samas ka väga korraliku uunikumiga (piltide järgi). Tahaks lihtsalt loota, et selline masin saaks omale ka väärilise omaniku ja ehk leidub mõni selline siin foorumisRolleyes.
Hind ka minumeelest üliodav sellise prillikivi kohta. Ostaks isegi aga raha njetu...
Vasta

Tuu om mäletamistmööda vist vähemalt aastajagu või rohkem müügis olnd. Aga hind mida mäletan, oli kunagi 40 tuhhi kanti.

loll on loll olla.
Vasta

See on vist tõesti üle aasta müügis olnud...
Ja tõepoolest, kahju vaadata, kuidas ilusal masinal roostetäpid esitiiva peal aina suurenevad....Omaniku sõnul on ta kunagi Eestis üle värvitud, aga ilmselt tuleks korralikult üle teha, et asja saada.
Masinal on olemas hooldusraamat ja, tundub, et ta on tegelikult ka mitte rohkem kui 130 tuhat sõitnud...kroom on korras, istmed terved, mootor töötab.

Mobiles on kõige odavam 404 2000euriga müügis ja tundub täiesti pann selle Eesti masina kõrval...
Ma ei saa ka aru, mida meie vanatehnikahuvilised ootavad.
Vasta

Kunagi päris ammu küsiti 55K nende 2 masina eest kokku. Vähemalt kolm aastat on müügis olnud. Pildid kah umbes samavanad, niiet ei tea mis seisus asjad praegu on. 27K pole küll enam miski hind, isegi kui kunagine sära on pisut hääbunud.

Eestis vist arvatakse ühe äärmusena, et 30 aastat vana ja haruldase masina eest on soodne hind kas vanarauahind või max 5K. Teises äärmuses asuvad need, kes küll teavad, mis korralikud vanad asjad maksavad, ja neil on ka raha, aga nad tahavad jälle kõik ise teha, et oleks viimase peal.
Ja nii vedelevadki vahemikus 10-30K pakutavad keskmiselt korralikud vanad (haruldased) masinad pikki aastaid müügis. Paljude selliste "veaks" peetakse ilmselt ka seda, et nad ei ole uhkelt suured või sportlikult ägedad.
Vasta

Ostke siis ise ära jessas. Kes need "eesti vanatehnikahuvilised" siis veel on, keda te siin kirute? Ise olete uuetehnikahuvilised?

Tsitaat:Ma ei saa ka aru, mida meie vanatehnikahuvilised ootavad.
Tsitaat:Eestis vist arvatakse ühe äärmusena, et 30 aastat vana ja haruldase masina eest on soodne hind kas vanarauahind või max 5K.
Vasta

Ausalt öelda oligi plaan see masin naisele ära osta...
Siiamaani aga teostamata, sest kallis kaasa (kes on viimasel ajal väga heaks vanaautotundjaks saanud) arvas, et talle sobiks kas Auto Union  1000 SP  Coupe  või Fiat 124 Spider kroomstangega variant hulka paremini....
Niiet neid viimaseid luurangi nüüd...Smile
Vasta

Aa ja seda ka, et loomulikult pean ma veaks "sportliku ägeduse" puudumist. Kui mulle lihtsalt meeldivad "sportlikult ägedad" autod, siis kelle asi see on. Samuti ei meeldi mulle vene ja prantsuse autod juba põhimõtteliselt. Ja küllap leiaks veel umbes miljon sarnast põhjendust.

"Ei meeldi" on universiaalne ja piisav põhjendus. Minu raha, kui ei meeldi siis ei osta - mitte kellelgi pole selle kohta ütlemist.
Vasta

Jesper, kambakat ei karda wä?  ToungueToungueToungue
Siin osa seltsimehi, tundub, et on valmis oma nõukapillide unikaalse maine kaitsmise nimel käsikähmlusesse astuma...

Minul isiklikult ei ole valmistajamaa eelistusi. Peaasi, et pill ilusas korras oleks ja loomakombel vaeva nähtud.
Siis tuleb ka armastus, nagu öeldakse.
Ükskõik, mis auto suhtes.
Vasta

See masin on vast rohkem, kui 3 aastat müügis olnud ning selliseid teemasi on olnud ka varemalt.
Vasta

Selliste autode turg vanatehnikahuviliste silmis on siinmail suhteliselt nõrk. Välimuselt meenutab Mosset, kuid sama aasta väga korralik Mosse on umbes 20 korda odavam ja jupid on peaaegu muidu riiulist võetavad. Naistele meeldivad ka kummalisel kombel ümaramad vormid, aga selle jätame nende probleemiks.
Sõidumugavus on ka sarnane Moskvitch 408-ga.

Ja mis peamine, teadlikel vanatehnikahuvilistel on huvid juba välja kujunenud ning lihtsalt shoppamisega tegeletakse väga harva. Kujunemata huvidega vanatehnikanoorel pole aga raha.

Muidu aga soovin müüjale edu ja ootan turule uut ja huvitavat vanatehnikat. Huvitav oleks kui keegi avaks korraliku vanatehnika müügisalongi ja seda mõistlike hindadega. Vajadusel võiks asju osta ka liisinguga, nagu mujal maailmas. Ärge palun kolli ninast välja turtsatage, aga võiks ju olla korralikult hoitud Moskvitchide ja Zaporozetsite salong, kus noored saavad õppelaenu asemel õppeliisinguga vanatehnikat kultuursel moel soetada. Vajadusel nõustatakse kütuste, õlide ja rehvide osas. Samas võiks olla ka teenindus, kus tehnilise haridusega automehhaanikud teostavad garantiiremonti kolme aasta jooksul.

Tõnu Piibur
5116265
Vasta

Igatahes kui mul oleks see 27000 taskust võtta, siis ostaksin selle masina 95% kindlalt ära. Mõnus stiilne ja ilus aparaat ju, suviti oleks sellega mõnus ringi cruisida...Silmarõõmuks kaCool
Vasta

Sellega saab ainult remondiboxi kruiiiisiiidaaa ... alustuseks mootor kottis, kereosa tahab ka tublisti tegemist ... lühidalt kokku võttes, omapärane toorik alustavale vanatehnikahuvilisele. Paar aastat tõsist tööd, siis saab ehk musta numbri ka.

Dad.
Vasta

dad Kirjutas:... alustuseks mootor kottis...

Mismoodi mootor kottis?

dad Kirjutas:...kereosa tahab ka tublisti tegemist ...

Mis asi seal tublisti tegemist vajab? Äkki täpsustad?
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne