Postitused: 1,920
Teemad: 4
Liitus: Jun 2004
Maine:
14
Kas 1398 või 1383 pole pärit Tallinnast?!? Nad on maha kantud juba?!? Kaheuksega trollid on veel sõidus või kõik on maha kantud/lammustatud...
[/quote] Ei ole kumbki pärit Tallinnast, kahjuks, mõlemad on algusest peale (1981-1982) Vilniuse masinad. Ja maha kantud liinisõidust ka mõlemad. Kahe uksega trolle on küll alles Kaunases, aga mitte Vilniuses.
Postitused: 4,575
Teemad: 58
Liitus: May 2004
Maine:
42
Mõlebil Vilniuse trollidel ees originaal stanged ,muudetud vaid tagaukse klaasid ning Leedule omane liinisildi paigutus.Ja las ta jääbki minu poolest ka siiamaile jõudnuna selliseks.Silluga nõus ,paneks asja lähiajal käima enne kui hilja.
Postitused: 4,575
Liitus: May 2004
Maine:
42
26-02-2006, 22:36 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 26-02-2006, 22:36 PM ja muutjaks oli
PETSS.)
Need tagatuled saab ju vajadusel ringi vahetada.Mäletan on´ma esimest reisi Vilniusse 75 aastal ,juba siis olid sealsetel 2 ukselistel TR9 ukseklaasid vahétatud väiksemate wastu.Ja kas ongi see 100% originaalsus praegu tähtis.(seda kõike saab ju vajadusel muuta,ega too LUX ki ei ole seal JJ täpselt sääne nagu ta tehasest tuli).See küll minu arwamus aga teist säänset trolli me enam nii lihtsalt kätte ei saa.Neid leidub ka Wenes aga sealt toomine saab kujunema wäga waevarikkaks(kui üldse wõimalikuks).Ja lõpuks on see Vilniuse troll mitte Tallinna oma.Las ta jääb wähembalt esialgu oma praegusse wäljanägemisse.Mul juba kaks sõpra kes asja nõus toetama.
Postitused: 1,836
Teemad: 30
Liitus: Apr 2003
Maine:
24
27-02-2006, 06:19 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 27-02-2006, 19:11 PM ja muutjaks oli
Sillu.)
Arvan ka, et see 100% originaalsus polegi praegu nii tähtis. Las tee troll jääb pealegi selliseks, nagu ta peale ümberehitusi on: see on ka osa konkreetse isendi ajaloost.
Momendil kaldub küll minu eelistus Vilniuse kolmeukseliste poolele, mis, olgugi et veidi uuemad, on aga märksa originaalilähedasemad.
Lugupeetud kaasfoorumlased Volli ja 6631 Kaunase kaheukselistest ei teinud pilte?
Postitused: 720
Teemad: 51
Liitus: Jan 2004
Maine:
4
Mõned küsimused, et pilt selgem oleks.
Kas oskab keegi pakkuda kui kalliks võib transport minna? Kogumaksumuse teadmine aitaks pareminini aktsiooni läbi viia.
Kas trollid on 100% töökorras? Töökorras masin aitaks kuskil kaugemal tulevikus realiseerida Volli 2015. aasta plaani ja sel juhul eelistaks igal juhul Leedu masinat mõnele Eestis roostetanud masinale, millest järgi ainult väline ettekujutus. Ja olgem ausad - kui Eesti trollid on viidud Leetu varuosadeks, siis ehk on mõni osa ostetaval masinal ka kunagi Tallinnas sõitnud.
Miks peab alati olema nii, et Eestist viiakse vanu masinaid välja - toogem midagi ka tagasi!
Pulmasõidud vana Volgaga, saunabussi ja RAF "Kutsikas" rent -
www.suhtesepp.com
Postitused: 4,836
Liitus: Dec 2003
Maine:
26
Mina eelistan igatahes kolmeukselist isendit. "Volli"-l on pilte Kaunase 2 ukselistest isenditest.
Postitused: 29
Teemad: 4
Liitus: Mar 2003
Maine:
0
Transpordiga on nii, et üks Tartu veoauto firma käib aegajalt leedust vahelaost veokaid toomas, võibolla annab isegi ehk nendega rääkida. Aga tont neid inimesi teab.
Terv
Hanno
Postitused: 4,836
Liitus: Dec 2003
Maine:
26
Palun alustada sm. Kris-il rahakogumist. Üritame ka otsida kogumise ajal vastav veofirma, kes oleks nõus trolli Leedust ära transportima.