01-05-2003, 16:11 PM
kuule sa maha ei taha müüa
ma ostaks kallilt müüd
kus sa asud
saada vastus aadresile tanel.tikk@mail.ee
ma ostaks kallilt müüd
kus sa asud
saada vastus aadresile tanel.tikk@mail.ee
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: lauryxxxmiz mootor sul sial pial on?
siin siis minu esimene, ja iseehitatud võrr. Automaat käigukastiga. 4hobust. Ca 100 cm. Välja peaks lippama kuskil 70:duh
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: mopeedurtondil ei ole we?mul mudu endal ka riga aga selle juppe ma ei müü(ise tahax ka nagu sõita)
see, et tahaks teada, kas kõigi nende vene mopeedide (riga, stella, mini, delta jne. ) karbussid õigemini mul oleks vaja teada ujukid on ühesugused? mul on siuke jama , et ei hoia õieti nivood. põhjus : ujukinõel natukese kõver ja ei kuku alla oma raskusega vahest ja siis sureb välja. riga juppe pole kuskil, niiet äkki siis teistel moppidel samasugune... see sobiks mulle väga hästi
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: mopeedurmul on vict riga 4 (kahekäiguline ja pedaalidega(millest ma üritan lahti saada))
ei ole tondil jah yhtki riga juppi... aga loodan, et neil teistel vene mopeedidel on sarnased karbussid, sidur on neil igatahes sama. by the way mis riga sul on ja kas pilte on kuskil yleval?
Tsitaat:tahax olla sinu jook,sinu punane vein.künnan sinu merd nagu vaaalge laev,see on kvaliteet bens.(smilers)
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: mopeeduraga mingeid juppe sial(tondil)oli kyl,mitte kyl kõike aga näitex isegi kolb oli.aga mul on isegi dok.olemas!!!sial ütleb et riga4.mul on see koguaeg minu suguvõsas olnud kõigepialt isa ostis selle(tallinna kaubamajast:o)siis sõitis sellega mu sugulane ja nyd mina.
mul vist see ( ei ole tegelikult asjas päris selgusele jõudnud ) riga 21??? see on 2 käiguga(käsikad), ilma pedaalideta ja katkise magneetoga![]()
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: mopeedursee kesdab veel
ohoo oot millalsee kurtna laat ooi täna vä... oih kaka ilma jäin seekord![]()
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: mopeedi fännkas siaL 50 ccm jawa 3.rõngalist kolbi ple we?
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: mopeedursee kesdab veel
ohoo oot millalsee kurtna laat ooi täna vä... oih kaka ilma jäin seekord![]()