Praegustest numbrimärkidest Eestis

On tõesti ka üle 6-tähemärgiseid numbreid näha, näidetena tulevad praegu meelde Tartukandi uuniklaste märgid UNIC***.
Vasta

PETSS Kirjutas:Kas siis wõib kasutada ka üle 6 tähemarki kandwaid numbreid?Mulle nagu kuskilt meelde jäänud ,et kuni 6.
Võib kuni 9, kui nad vaid plate peale ära mahuvad Smile Eurotähekeste olemasolul aga mahub sinna laiemaid tähti (v.a. I) vaid 6 + number 1. Kui euro ära jätta (saab üldse nii?), siis heal juhul pressib numbri 1 kõrvale ehk 7 tähte ka ära.

http://www.ark.ee/atp/?id=234
Tüüp A2 - eritellimuse järgi valmistatav registreerimismärk.
Võimalik kasutada kuni 9 sümbolit, millest vähemalt üks on number, vastavalt soovile. Väljastatakse autole.
mrali Kirjutas:On tõesti ka üle 6-tähemärgiseid numbreid näha, näidetena tulevad praegu meelde Tartukandi uuniklaste märgid UNIC***.
...ning veel firma Topten autod. Üksikuid leidub veel, näiteks tuttava tuttaval oli WILSON1.

Kui telefon ei tööta, siis helistage riketesse!
Vasta

Kas keegi sellist asja kah on näinud nagu HUI? Kus ja millal väljastati seeriaid TBO ja AOP?
Vasta

Oltsberg Kirjutas:Kas keegi sellist asja kah on näinud nagu HUI? Kus ja millal väljastati seeriaid TBO ja AOP?
HUI-d numbrimärgina ja Eestis mina pole näinud. Kes meist sihukest asja oma auto külge on üldse nõus panema?
TBO anti välja Tartus millalgi 1995, AOP 2000 sügisel, vähemalt 800-899 ning ilmselt ka 700-799 Paides - 7xxAOP on palju näha uute Ladade peal ning Lada Eesti peakontor asub Paides (varem Aravetel).

Kui telefon ei tööta, siis helistage riketesse!
Vasta

Väljas näivad olevat ka AXP ja MFU. Tartu seeriast viimane seni TFV (vb on juba ka TFX vms väljas?)
Vasta

Huvitav, et MFT anti enne MFU-d välja.

Aga nagu juba ütlesin, hoia silmad ja kõrvad lahti !

Üks 2001a Busso ongi ainult.
Vasta

mrali Kirjutas:Väljas näivad olevat ka AXP ja MFU. Tartu seeriast viimane seni TFV (vb on juba ka TFX vms väljas?)
TFX Tallinnas täitsa olemas.

Vasta

maniwald Kirjutas:Huvitav, et MFT anti enne MFU-d välja.

T,U,V tundub täiesti loogiline ju Wink

www.platepie.com - autonumbritest meil ja mujal
Vasta

elideel Kirjutas:
maniwald Kirjutas:Huvitav, et MFT anti enne MFU-d välja.

T,U,V tundub täiesti loogiline ju Wink
Minu viga.WinkWinkWinkWink

Vasta

Eriseeriaist juurde veel ORU (1990te esimesest poolest). Tegu Läänemaal Linnamäel tegutsenud firmadegrupiga (osalt Linneki eelkäija). Nt nende firmade eestvedaja Priit Uusi ralliautod (Mitsu Galant ja Lancer) kandsid numbrit 001ORU, muud masinad siis sellele järgnevaid.
IRL olen näinud kah Mitsu Evodel, väidetavalt vist hr Raidami rallitiimiga seotud.
Ja VW müüjatel olid küll VWA ja VWX nö igainimeseseeriad, vähesel hulgal (ilmselt mõned üksikud) olen näinud ka VWB,VWD,VWS (Sharan?), VWT (Transporter?) ja VWV.
Vasta

Vaatan et varem mainitud pole, aga juba nädala alguses märkasin ZHD.

Vasta

Minu Eesti eriseeriate loend on jõudnud 357ni tänase seisuga.
Kui lisan ka mrali viimased märkmed, siis tõuseb arv üle 360.
Paraku on enamiku päritolu teadmata.

www.platepie.com - autonumbritest meil ja mujal
Vasta

Mida võiks tähendada KRI ?

Vasta

AXJ täna.
Vasta

AXJ nägin mina veebruari viimastel päevadel juba...
Vasta

Ohjahh, mulle jäi see väärakas nr. täna alles silma.
Vasta

Räägiks numbri seeriaist, mis on automargid.
Mina tean: BMW, VAZ, GAZ, MAZ ... on veel miskit ?
ZAZ, ZIL vms ..??
Vasta

Regardman, kas Bumerid mitte BMV pole?
Muidu olen näinud 001BOX, samuti olen saanud kokku TOE TAG (tavaline suht)

Maamees linnast.
Vasta

RAF seerja oli ka aga ühelgi RAFil küljes neid näinud pole.Mulle weel meelde jäänud juba eespool mainitud seeriad nagu VOL, FMC, DMC,VWA ,OPL,SCA,
Vasta

Andris: Aga ega vastav reg.nr. ei peagi olema "õige" auto küljes.
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 6 külali(st)ne