Postitused: 129
Teemad: 9
Liitus: Feb 2003
Maine:
0
sama jah ma teen võrri raami peale täna sain mootori käima:rull
Postitused: 380
Teemad: 10
Liitus: Mar 2003
Maine:
0
edu
I'm so broke I can't even pay attention [Jimi Hendrix - Taking Care Of No Business]
Postitused: 225
Teemad: 2
Maine:
0
druzba mootur nehh.. olen ise sellise asjaga yhe kardi ehitanud ja see liikus ka peris kennasti.. aint kytust ryypab sinder ka paljuu
Ostan Mini juppe!
Maine:
0
kardist pilte ???
I'm so broke I can't even pay attention [Jimi Hendrix - Taking Care Of No Business]
Postitused: 225
Teemad: 2
Maine:
0
oio jeerum millest sa veel ei unista....see oli nii ammu et siis polnus digikaamerat veel kuskil kui just mõne inseneri laual....
:smug
Ostan Mini juppe!
Kas kellegil ei ole müüa lahedat kiivrit ma sõidan praegu jalgratta kiivriga mul on linna peal ilge mark maas ja kas kellelgi pole mini kolbi kolme rõngaga mul on minil natuke võimu puudus enne mootori lahtivõtmist oli jõudu s***ks aga enam ei ole!!!!!!!!!!!
See pole minu mini minu mini on musta värvi aga ma värvin ta talvel ära
Maine:
0
rohkem rõngaid ei ole tavaliselt hea lahendus, liiga palju teeb ainult si***aks asja, aga kui pärast lahtivõtmist jõudu vähe on, siis võib viga olla selles, et panid kuidagi teistmoodi kokku, gaasid lähevad karterisse... ja sinna see jõud sul kaobki.
druzba mootor 100cm....???????
ma vaatasi drusba silindrit ja väljast paistis küll 25cm max
Freerider
Registreerimata
mul sõbral kah druspa mootor peal.ja lippab päris hästi.ainus asi selles et pidureid pole.tahad seisma jääda pead jalgu kasutama:yes
kas keelelgi pole delta mini stella või võrri pilte:keersilm:lol
Freerider
Registreerimata
endal sama asi.soovix kah pilte.siissaax neid natas uurida.või kas kellegil on delta kohta mingit infi yldiselt.mootoritest jne.ja kui on siis et saax ehk kudagi öelda kus on
ma pakun uraali mootorit sest trussik on 80 kuupi
mul mini mopp mingi jama on et pöördeid ei võta ülesse ja võimsust ka pole ,milles võib viga olla?:???
mul kadus peale lahtivõtmist võimsus ära ja pöördeid ei võta üles , milles viga on