10-06-2006, 15:28 PM
et nagu kõik on töökorras,kast natuke roostes(augud sees aga muidu sõidukorras-palju?
EdR Kirjutas:Töökorras 53-sid pakutakse nii 10-20 000EEKu vahel.
unimüts Kirjutas:Uus kabiin. Välimus korras, originaal värv, ei roosteta, põltsamaa kast ja diisel mootor-- tehase oma. Sellised tulid Eestisse krooni ajal ilma kastita...Mul isegi paar pilti tehtud sellisest mootorist. Neid pidi Eestis olema loetud arv, kusjuures mootor on õhkjahutusega neljasilindriline!
Romka Kirjutas:unimüts Kirjutas:Uus kabiin. Välimus korras, originaal värv, ei roosteta, põltsamaa kast ja diisel mootor-- tehase oma. Sellised tulid Eestisse krooni ajal ilma kastita...Mul isegi paar pilti tehtud sellisest mootorist. Neid pidi Eestis olema loetud arv, kusjuures mootor on õhkjahutusega neljasilindriline!
mrali Kirjutas:Mingit 4-silindrist õhkjahutusega diislit aretati GAZ-is minu teada 1980. aastatel. Ilmselt osutus asi jamaks, seetõttu toodeti neid ka olematul hulgal. Täpset selle mootori tähist ei tea.Minu tuttava üks sellise mootoriga masinatest kannab mootoritähisel daatumit nov. 1996