Postitused: 4,575
Teemad: 58
Liitus: May 2004
Maine:
42
Ennem leiame JJ tõesti BELAZi(mõni aasta tagasi oli neid weel Wäos ja Rummus).Aga kust leida JJ ZIS 110 ,ZIMi või GAZ13/14?Sealt puudub veel taksovariant Wolgast ja RAF977.Kui hästi läheb 2203 reisiwariant saabumas.Kumera taguotsaga LAZ ka weel tegelikult olemas .Aga küll aeg asjad paika paneb ja kindlasti saab ka neid isendeid seal näha.
Maine:
42
Idee hea aga kas see isend transporti kannatab ?Lisaks weel sõidukulud.Wajadusel nõus asja weidi kompenseerima.
Maine:
42
Ma kardan toda ,et kas see Tartu isend sellist pikka maad kannatab vedamist.Tema aeg juba ammugi ümber,ime ,et senini säilinud on.Mina küll ei julgeks teda liigutada.See muidugi minu probleem.Abistajate suhtes pole mul kunagi kahtlusi olnud.Wabandan kui minust walesti aru saadi.
Maine:
42
Kas see asi kasutusel või seisab niisama?
Postitused: 79
Teemad: 0
Liitus: Apr 2006
Maine:
3
[quote=Sillu]
MAZ-516 liikus Eestis kindlasti, kuid ilmselt väga vähe. Allesolemise poolelt võib pilt muidugi nutune olla...
[/quote
Otepää Autoremondi Tehasel nr 4 olid omal ajal vist МАЗ-514 (6x4)ja МАЗ-516 (6x2). Äkki lõunaeestlased oskavad täpsustada nende saatust!
Postitused: 79
Teemad: 0
Liitus: Apr 2006
Maine:
3
Veidi bussidest.
Tadžikistan oli Eestis olemas:"Dvigatel", "Baltijets", Sillamäe, vist oli ka "Punasel Retil"
Narva-Jõesuu edela osas mingi pioneeri laagri aias oli 1989-90 täis korras ЛАЗ-697 ЭСГ-numbriga - kas satub keegi sinna kanti???
Täiesti on jäänud kõrvale ЛАЗ-695/697M- seeria ülemineku mudelid, mida toodeti 2-3 aastat - vana esiots uus tagaosa. Eestis nr. seeriad ЭСК(vähe), ЭСЛ, EAE, EAK, vist veidi ka EAO. Üks korralik 695M asub Läänemaal Rõudes, teelt näha, Foorumi teistes teemades on läbi jooksnud.