Postitused: 1,165
Teemad: 121
Liitus: Jun 2003
Maine:
4
Korrektne käitumine oleks Politseid teavitada.
Postitused: 307
Teemad: 86
Liitus: May 2006
Maine:
0
Vaikselt kodu hoovile pole mõtet viia, pärast keegi veel süüdistab sind varguses ka, ja proovi siis midagi tõestada, et sa tõid ta lihtsalt eest ära. Teata politseise, äkki on hoopis varastatud auto.
Postitused: 307
Teemad: 86
Liitus: May 2006
Maine:
0
politsei laseb ta viia arvatavasti tasulisse parklasse, kus kas ta mädaneb maha või ilmub omanik välja ja võtab ta sealt ära. Minu teada ei saa nad neid asju oksjonile panna, sest otsest luba neil pole selleks.
Postitused: 321
Teemad: 33
Liitus: Sep 2006
Maine:
6
Veidi teemast küll kõrvale, aga olen sarnases olukorras olnud. Nimelt mu korterelamu maja taha "parkis" kamp noori motoriste (nagu hiljem selgus) oma 80-ndate alguse auto-rondi, mistõttu nii minu kui teiste autod enam välja ei saanud sõita (nagu pudelikaela) - paljud need siis ikka teiste eest viitsivad mõelda. Auto oli sellise väljanägemisega, et tundus olema oma viimase sõidu teinud. Kuna olukord ajas tagajalgadele, sai politseisse helistatud. Pika diskussiooni lõpptulemus oli see, et teise isiku vara sul mingit õigust näppida ei ole. Kuna meie maja ümruses puudus ja puudub ka märk, mis keelaks parkida maja juurde võõraid automobiile, siis pole ka mingit õigust tellida auto ära viimist. Ehk sellisel rondil on täiesti õigus teed blokeerida kuni pole vastavalt märki. Teine lahendus oleks leida tunnistajaid, kes nägid, et antud sõiduk parkis oma auto nii, et tolle tegevusega sulges ta teiste autode väljapääsutee. See muidugi on sama hea kui püüda tuult - kel oleks aega joosta vastas 5 kordne maja läbi. Kokkuvõttes politseinik mõistis mu muret väga hästi, kontrollis, et auto pole varastatud, ülevaatuse olemasolu ei avalikustanud, aga ütles, et politsei sellist olukorda lahendada paraku ei saa. Õnneks siiski kamp noori jooksid selle auto sealt päeva-paari pärast käima ja minema.
Aga kurb, et paljude autojuhtide tolerants on kohati täiesti olematu.
Nii et lase politseil kontrollida ja ära ise mingeid jõu numbreid tee, pärast jääd veel süüdi. Pealegi, kui too auto pole sinu maal, vaid kuskil mitte sinu ja teiste liiklemist segava metsatuka all, siis piisab täiesti kodanikuvalvsusest politsei teavitamise näol.
Postitused: 1,075
Teemad: 57
Liitus: Mar 2004
Maine:
10
eelmine aasta sai koplis silma üks auto, mis sobis hästi toorikuks taastavale (leitu oli isegi parem, niiet vastupidi), kuna auto oli tänaseks eestis haruldaseks kujunev mudel ja kehtivat reg märki sel polnud ning lähedal asuvas valvuriputkas asuv valvur teadis rääkida et see oli sinna toodud ca 2aastat tagasi ja peale seda pole keegi masina vastu huvi äratnud, sai tellitud pamper ja kõik mis ripakil see ära.
Postitused: 3,282
Teemad: 19
Liitus: Jan 2006
Maine:
21
Terve eelmise suve sai Rocca al mare parklas konutatud. Ja terve selle suve oli ühe ja sama koha peal üks tumesinine Passat. Võibolla seisab seal siiani. Üks kamraad sealt uuris selle auto kohta politseist. Varastatuks kuulutatud ei olnud ja lubati omanikuga suhelda. Kui mina parklast sügisel lahkusin jäi auto minust ikka sinna.
Postitused: 78
Teemad: 11
Liitus: Jun 2006
Maine:
0
teatud kohas vedeleb juba 10 aastat üks punane bedford kastikas millel omaniku ei ole kel huvi siis avaldan asukoha .
Postitused: 606
Teemad: 18
Liitus: Aug 2004
Maine:
7
kotlet Kirjutas:teatud kohas vedeleb juba 10 aastat üks punane bedford kastikas millel omaniku ei ole kel huvi siis avaldan asukoha .
See on siit juba läbi käinud. Mustamäel eks ? Selle omanik, jutud rääkisid, et on surnud, ning kontakti raske saada.
Vajad enda autost pilte ? Saame kokkuleppele ! Küsi varajasemaid töid.
Maine:
21
See on jah teada kus. Aga kui omanik on surnud ja kontakti ei saa, siis soovitan soovijatel sellel silma peal hoida. Minu maja eest läks samadel asjaoludel üks huvitav masin minema. Korteriühistu tellis lihtsalt puksiiri ja EMEXi poole ta läks. Parkimiskoht oli ju vaja vabastada.
Postitused: 1,706
Teemad: 154
Liitus: Feb 2003
Maine:
3
Üks huvitav mälestus lapsepõlvest... Kõikide faktide tõepärasusele ei julge garantiid anda aga siit siis see mälestus tõenäoliselt varastatud ja mahajäetud autost.
Olen sündinud 77 ja võib arvata, kui vana ma olin kaheksakümmnendate esimeses pooles, kui asi aset leidis. Elan Tartu linna ääres ja lapsena sai koos vanaemaga linnalähedases metsapadrikus marjal-seenel ja talvel suusatamas käidud. Mingil sügisesel käigul leidsime mainitud metsapadrikust punase null-kolme, mis oli suht rapitud välimusega. Kõiksuguste liikurite vastu huvi tundjana huvitas see mind väga aga ega ligemale lubatud minna. Ei tea kuidas tookord lugu edasi läks aga mälestuste järgi oli aastaid hiljem samas kohas puhas ilma tiibateda kere. Kõige viimati, kui seda 8 aastat tagasi otsimas käisin, leidsin täielikult roostega kaetud kere jäänused, mille kunagist värvi sai näha ainult aku aluse pealt. Kerenumber oli välja lõigatud. Ainuke võimalus rooste sellise vohamise põhjusena võiks olla masina põlemine (???) On kellegil veel midagi sarnast nõuka ajast meenutada?
Postitused: 606
Teemad: 18
Liitus: Aug 2004
Maine:
7
bom Kirjutas:OT "Selle omanik, jutud rääkisid, et on surnud, ning kontakti raske saada." - müstika 
Ei endal pole absoluutselt huvi, kuid jagasin infot kaasfoorumlastele, mida mina kuulnud olen.
Vajad enda autost pilte ? Saame kokkuleppele ! Küsi varajasemaid töid.
Postitused: 1,031
Teemad: 15
Liitus: Jan 2007
Maine:
8
minu arust peaks sellise muutuse seadusse tegema, kui omanik välja ei ilmu politseisse teatatud jne, siis vöik olla politseis siin olevate köige kauem foorumis olnud inimeste Kontakt andmed olla, ehk siis toimiks süsteem selliselt, et (neile kes on olnud siin üpriski kaua aega foorumis liige olnud saab ja omab öigust see masin teisaldad, et ei läheks jälle üks haruldane vöi taastamis kölblik masin, kas Emexisse, lihtsalt roostetab läbi vöi sattub vandaalide kätte.) Ja kelle vaja masinat saaks endale, sest ega neid vanu masinaid nii väga palju enam Eestisse jäänud polegi.
Ma ei teagi kas te sellest tekstist aru saite, kes sai see selletagu, kui aega oskusi on ka teistele foorumi kasuatjatele lahti paremini.
Maine:
21
Nende omanikuta sõidukitega ei ole EW-l kuigi hea läbisaamine. Isegi riigi oma sõidukitega ei ole neil kõige paremad suhted. Lennart Meri mersu vist roostetab tänaseni kuskil sõjaväebaasi hoovil sest keegi ei taha endale.