Postitused: 1,387
Teemad: 316
Liitus: Jun 2005
Maine:
7
sapika mootor võiks mahtuda sinna ju...
Postitused: 228
Teemad: 102
Liitus: Dec 2006
Maine:
1
Jossu Kirjutas:sapika mootor võiks mahtuda sinna ju...
Tahaks aparaadi ära taastada. Muidugi kui ta just väga heas korras ei ole.
Otsin Türil olnud jalgratta poest ,,Raidaru,, pilte ja jutustusi!
Tulihingeline asjaarmastaja retro ralli teemal !
Postitused: 1,387
Teemad: 316
Liitus: Jun 2005
Maine:
7
10-02-2007, 12:13 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 10-02-2007, 12:14 PM ja muutjaks oli
Jossu.)
ühte tahtsid ehitada ju niisama...
Postitused: 228
Teemad: 102
Maine:
1
Ei jätab asja katki vaatan muialt abi!
Rohkem pole vaja vastata!
Otsin Türil olnud jalgratta poest ,,Raidaru,, pilte ja jutustusi!
Tulihingeline asjaarmastaja retro ralli teemal !
Postitused: 137
Teemad: 34
Liitus: Aug 2006
Maine:
0
Valgamaal Puka alevikus seisab ka üks uuemat sorti invakäru, kuulujuttude järgi olen kuulnud, et masinal on puudu mootor. Kere on kaugeltvaadades täiesti taastatav ning hind pidi olemas umbes 500 vist. Läheduses on veel 2 tükki müüa, üks on täiesti korralik ja teisel pidi kere läbi olema, hinda taheti 8000 2 masina eest.
Postitused: 822
Teemad: 57
Liitus: Jun 2004
Maine:
0
Minu meelest invakaid tasub alati ligi võtta, kui hind on mõistlik. Neid on nii vähe järel!
Just a man!
Postitused: 73
Teemad: 30
Maine:
0
Viimasel ajal huvi hakanud tekkima ümaratest 4-rattalistest invakärudest. Kas selliseid on mingis korralikus seisus ka veel eestimaa peal müüa?
Postitused: 36
Teemad: 8
Liitus: Feb 2007
Maine:
0
Liigub, kui hästi otsida, aga hinnad on läinud suht taevasse ja sellelegi vaatamata vajavad nad päris usinat remonti! Liigub isegi veel ka kolmerattalisi, aga nende seisukord on igati allapoole arvestust ja rõõm nende soetamisel suht lühike, kui liigud läbi ja lähemalt aega neid uurida ning puurida!
Tuult ja Päikest...
Postitused: 686
Teemad: 87
Liitus: Mar 2006
Maine:
6
Tõsiste taastamiskavatsustega kodanikke saan aidata kataloogi osas. Olemas nii ümmarguse kui kandilise varuosa kataloog. Saate tutvuda või koopiad teha.
Lähedal asuvat tuld on kaugemal asuva veega raske kustutada...
Postitused: 36
Teemad: 8
Liitus: Feb 2007
Maine:
0
See on küll tore uudis ja ma arvan, et päris paljudele nokitsejatele. Mina ise oleksin mõlemast raamatust huvitatud, sest olemas mul ju kõik invakäru variandid ja alati ehituse käigus midagi ei klapi, ning oleks vaja raamatutarkust juurde ammutada!
Tuult ja Päikest...
Postitused: 3
Teemad: 1
Liitus: Apr 2007
Maine:
0
Autolehes oli ka kunagi taoline. Arvele sai võtta (Ameerika number oli küljes) ent ülevaatusest läbi ei läinud (kuna pidavat esipidurid puuduma).