nigunii metsas mente pole vaevalt nad ka tulevad:rull
Postitused: 631
Teemad: 84
Liitus: Aug 2002
Maine:
1
Ei saa need mendid sulle midagi teha kui sa tee peal käekõrval tsiklit lükkad. Peaasi et teisi ei sega jne.
See ju samamoodi osalemine liikluses kui näiteks aiakäru lükkamine ja siis ometi keegi sulle tulede ja muu sellise pärast turja ei hüppa. Autokoolist jäi kah nagu meelde et ükskõik mida see inimene endaga kaasas ei vea, (inimjõul ikka) jalakäijaks jääb ta ikkagi.
Ainuke mure tsikli lükkamisel vist see, et ment võib kahtlustama hakata, et tsikkel on varastatud. Siis peaks olema näidata mingid paberid mis tõestavad tsikli õiguslikku kuulumist sulle.
jokker666
Registreerimata
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: ux
nigunii metsas mente pole vaevalt nad ka tulevad:rull
täna tulid!
aga ma ei tea kas nad läksid mere äärde või mida nad seal tegid, välja ma seda uurima ka ei hakanud ja panin ajama nii kuda jõudsin!
oma valdustes oleval teel võib sõita siis kui sa oled pannud üles sildi \"era tee\"
a meil siin saaremaal on suht loge elu.minu tsiklil pole ei pabereid,tulesid ega omal lube kah.siiamaani pole vahele jäänud aga vot autoga võtsid kohe rajalt maha.tsikliga ju hea.gaas põhja ja metsa poole.minu filosoofia on et tee aga ära vahele jää
Postitused: 380
Teemad: 10
Liitus: Mar 2003
Maine:
0
aga samas on ju ka nii et kui ei tee, siis vahele ei jää

aga ei tegelikult mina ei tule küll midagi ütlema, et ära sa metsavahel sõida, kuskil peab ju sõitma ka see, kellel lube poole
I'm so broke I can't even pay attention [Jimi Hendrix - Taking Care Of No Business]
Postitused: 148
Teemad: 8
Liitus: Jun 2003
Maine:
0
Tänapäeva noored mendid on jummala ülbed. mu sõber lükkas deltat külavahel käekõrval (delta ise jummala kobe) , aga ikka tulid mendid targutama. Järgminekord lubasid trahvi teha...:wow teise säga punna on nagu rotti peerukaarik, aga ment küsis: kas tuled põlevad? Ment käskis käekõrval koju lükkata. Siis oli tiba vahejutu ja mant kysis jälle: Oled sa mingi miljonär we? Säga vastas: ei ole, ma olen sendinär. Ment tõmbas suuska.:bounce
Postitused: 1,295
Teemad: 13
Liitus: Sep 2003
Maine:
12
wtf?Käekõrval lükkamise eest nüüd küll keegi trahvi ei saa teha.