Postitused: 167
Teemad: 3
Liitus: Apr 2005
Maine:
0
Kuu möödas, kuidas edeneb?
Postitused: 186
Teemad: 34
Maine:
2
Plokikaan on ikka remondis, nüüd siis juba tuttuus kaan, sest sellel freesitud kaanel, mida algul tehti, tuli välja, et klappide juhtpuksidel loks sees ja, et neid ei ole mõtet välja vahetada lihtsam oli osta uus kaan. Lähipäevil peaks remondist kätte saama nüüd, siis saab kokku laduma hakata.
Maine:
2
Nii, TEHTUD. Täna sai kõva töö ära tehtud. Paps keevitas poolraami ja mõned augud kinni. Mina olin siis brigadiriks , vahtisin kõrvalt pealt, kuna pole ise eriline keevitaja. Eks see auto all keevitamine üks s*** töö ole, parem oleks olnud auto külili lükata ja siis teha aga noh tehtud sai. See poolraami osa oli ikka päris läbi alumine osa ja küljed tuli kõik uued keevitada.
Mootor on kah koos nüüd, vaja ainult õlid ja vedelikud sisse valada ja siis saab proovida. Enne seda tuleb rooliliigendid veel paika sättida. Rooliotsad tulevad kah uued.
Peale tehnilise osa korrastamist tuleb ka värviparandused ära teha, siis veel nipet-näpet....ja eks siis paistab mis edasi.
Homme võibolla pilte kah.
Postitused: 2,687
Teemad: 268
Liitus: Mar 2004
Maine:
31
Targemad mehed ehk vaidlevad vastu, aga mina olen klappe reguleerinud täpselt sädeme järgi. Eelduseks muidugi see, et süüde on täpselt paigas.
Maine:
2
aga äkki seletad täpsemalt kuidas see protseduur välja näeb. võid ka ps. kui viitsid.
Postitused: 756
Teemad: 23
Liitus: Sep 2004
Maine:
13
Ehk on ekslikult süütejärjekord jaoturikaanel vastupidine rootori pöörlemise suunale.
Postitused: 167
Teemad: 3
Maine:
0
Mäletan lapsepõlvest, kuidas koduste vahenditega tehti kindlaks süütejärjekorda kui see polnud teada ega ühtki targemat raamatut/inimest abiks.
Pandi näpp küünlaava ette ja keerati vänta, sedasi oli survetakt näpuga tunda. Seejärel pandi iga küünla asemele mingi tihe punn, soovitavalt kummist. Ja siis vänta edasi keerates hüppasid punnid eest ära täpselt õiges järjekorras. Kui see ei anna aimu, siis ainus lahendus on protsess nii mitu korda korrata kui asi selge.
Seejärel tuleb sättida sedasi, et küünlajuhtme otsas rippuv küünal annaks sädet sama hetkel kui punn ära hüppab.
Kui see ka nii toimib, siis ongi asi korras, täpsem süüte seadistamine käib juba tunde järgi.