22-05-2007, 12:14 PM
kas asi uut ilmet ka on võtnud?
Niiet see kukkus kohe ära....voshood 2m paak , mis on ju ka tilgakujuline....see samuti ei sobinud...ja izh 49 paak..mis on nendest kõige tilgakujulisem üldse....see ei läinud sinna peale kohe teps mitte.Selle ratta puhul ma ei taotlegi sellist....sujuvat,lakutud joont...

moto-onu Kirjutas:see rikub muidu välimuse ära.

Kui julgen.Viimaks visatakse siit foorumist veele tsiklite retsimise pärast välja.
....aga siiski jätab esialgu ainult leegikad.
....mugavus teiseks
...ja siis ohutus
.Nii...seejärel sattusid mulle kätte mingid kõrged apehanger lenksud.Proovisin lihtsalt nalja pärast neid peale....ja siis mulle koitisgi mis sellest tsiklist saama peab.kuna sel hetkel oli tsikkel erakordset bobberi moodi siis otsustasingi seda joont järgida.Esiporikas asus nüüd taga porikaitse kohustusi tätma.Jalarauad tulevad samuti ette.Sinna viib ka piduri pedaali.Käiguvahetus tuleb mõõgaga ehk nn. sucide shift.Käsikäigud siis.See järgiks samuti vanakooli masinate joont.Sadul siis miskit Dneprilt ma mõtlesin.Vedrusadul?Esitule jätan ka sama , seda põhjusel et sinna saab paigaldada ka spidoka.Numbrialus ja tagatuli tulevad ühele küljele..summutid jäävad ka originaal.Esi porikat pole ja ei tule.Ah jaa...see ka veel et kuna raami esiosa jäi muutmata siis saan kasutada orginaalseid külje kilpe mis varjavad ära karpa ja annavad masinale ümarama ja matsakama kuju.
Värvini on veel aega....aga arvad et miskit mustaga ja siis sinna peale nikerdan mingi airbrushi.Miskit keerukamat siis.Mõni beibe näiteks??
sellegi poolest on kriitika teretulnud..siis saan juba eos nõmedad mõtted lämmatada
Ka sooviks veel toonitada et sadul on seal suvakas...see ei jää sinna kindlalt mitte.
![[Pilt: Softail%20FXST.jpg]](http://calgaryharley.com/Portals/0/Softail%20FXST.jpg)