04-06-2007, 21:55 PM
001 SPR
silverykssilm Kirjutas:Üks Landcruiser , numbrimärgiga 003 AAA tormas minust nädalavahetusel mööda Pärnu maanteel Kanama viadukti juures.Suure tõenäosusega on tegu valitsuse teemaga xxxAAA ja mingi osa xxxAAE numbrite puhul.
See numbrimärk mingi valitsuse teema?
miniest Kirjutas:Selles, et numbreid ei anta välja tähestiku järjekorras (näiteks MKF-le peaks järgnema MKG, seejärel MKH, MKI jne.), vaid nii, kuidas keegi ARK-i või Teede REV-2 juhtkonnast heaks arvab. Mina ei nimetakski seda segaduseks, nii ongi huvitavam.XTA Kirjutas:Nähtud ka ZIB ja AYZ. Viimase kohta tsiteeriks mrali't: segadused jätkuvad...Milles siis segadus seisneb?
k2sipidur Kirjutas:AAA numbreid vähemalt selle dokumendi punkt 6 alusel ei kasutata riigiasutuste autodel juba 10 aastat. Kõik praegu ringi vuravad AAA numbrid (peale mainitud 003 veel 001, 005, 100, 111, 180, 444, 666, 777, 999 jt.) on ülisuure tõenäosusega üksikkorras ja eraautodele välja antud. AAE ja AAK seeria algusotsad on küll mingil määral riigi autode küljes.silverykssilm Kirjutas:Üks Landcruiser , numbrimärgiga 003 AAA tormas minust nädalavahetusel mööda Pärnu maanteel Kanama viadukti juures.Suure tõenäosusega on tegu valitsuse teemaga xxxAAA ja mingi osa xxxAAE numbrite puhul.
See numbrimärk mingi valitsuse teema?
XTA Kirjutas:Mulle just segatused ei meeldi kuskil peaks ikka kord ka olema.miniest Kirjutas:Selles, et numbreid ei anta välja tähestiku järjekorras (näiteks MKF-le peaks järgnema MKG, seejärel MKH, MKI jne.), vaid nii, kuidas keegi ARK-i või Teede REV-2 juhtkonnast heaks arvab. Mina ei nimetakski seda segaduseks, nii ongi huvitavam.XTA Kirjutas:Nähtud ka ZIB ja AYZ. Viimase kohta tsiteeriks mrali't: segadused jätkuvad...Milles siis segadus seisneb?
Kuna olen näinud paari masinat mis on söitnud pea viis aastat nii, et ees pole numbreid, kuid taga on.
miniest Kirjutas:...ning kas numbrid peavad olema mölemas auto otsas vöi vöib ainult ka taga olla.Kui ees on tehase poolt ette nähtud vastav koht stange/iluvõre/esiklaasi või mõne muu detaili küljes, siis seal peab ka sihverplaat ilutsema. Kui aga sellist kohta ei ole, võib numbri panna "ajutiselt" armatuurile või kanda kaasas autole esitatavate tehniliste nõuete väljatrükki ja selle viidates igale patrullile selgitada, et ees ei pea "nummert" olema, kui tehas pole ette näinudKuna olen näinud paari masinat mis on söitnud pea viis aastat nii, et ees pole numbreid, kuid taga on.