Postitused: 3,503
Teemad: 25
Liitus: Dec 2002
Maine:
38
GAZ-69 puhul võib tekkida see probleem, et masina stiilsuse ja suhtelise nõutuse tõttu küsitakse ka täielike rapete eest tavaliselt hingehinda.
Postitused: 2,640
Teemad: 111
Liitus: Apr 2004
Maine:
7
Võrus veab siiani prügi Kamaz, sinist värvi prügikonteineriga ja punase kabiiniga. Mina nägin seda päris tihti KUP-i prügikaste tühjendamas, ja kui liikus, siis kollane vilkur töötas. Ainuke asi mis ette ei tule on see, milline oli tõstesüsteem.
Postitused: 2,327
Teemad: 46
Liitus: Dec 2003
Maine:
16
09-07-2007, 09:31 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 01-08-2007, 13:43 PM ja muutjaks oli
mrali.)
Suure Aktsiooni järel võib roheliseks vast teha:
GAZ-52 tankur-tehnoabi;
ZiL-130 väetiselaoturi;
ja ka ZiL-130 madelveoki.
Kommunaal-ZiLi ja harja-GAZi saamise lootus oli juba varemgi, mistõttu ei hakanud seni neid masinaid nimekirja lükkama.
Loodetavasti peagi, kui kõik transpordiküsimused selged, saab ka LAZ-42021 roheliseks teha.
EDIT: ka Avia A20/21 nüüdsest Varjupaigas näha.
Postitused: 4,575
Teemad: 58
Liitus: May 2004
Maine:
42
02-08-2007, 19:50 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 02-08-2007, 19:51 PM ja muutjaks oli
PETSS.)
Täna sai JJ käidud.Lahe!!! Avia tõeliselt kaemist väärt.See muidugi minu arwamus aga seal võiks olla ka liikurtankla ZIL130 või siis GAZ 52/53 baasilKabiini taga olid neil kalonkad,enamustel ka täishaagis taga..Ja weel DAB busside aeg saab lähitulevikus ka warsti otsa.Ka selline kollast värvi võiks seal ju olla.Ehtsat Tallinna linnaliini bussi seal ju polegi.
Postitused: 686
Teemad: 87
Liitus: Mar 2006
Maine:
6
PETSS Kirjutas:See muidugi minu arwamus aga seal võiks olla ka liikurtankla ZIL130 või siis GAZ 52/53 baasil
GAZ 52 baasil tankurit pole punases raamatuski miskipärast. Samas ZIL liivapuistur, mis Varbusel tulevaste põlvede jaoks välja pandud on (ja punases raamatus peaks olema tehnika, mida ähvardab tulevastele põlvedele kaotsiminek), on seal nimekirjas olemas ja piltki on Põlvamaalt. Oma pritsu 66 jaoks võimaliku asenduspaaki otsides komistasin ühe täitsa kompleksse tankuri otsa.
Lähedal asuvat tuld on kaugemal asuva veega raske kustutada...
Postitused: 686
Teemad: 87
Liitus: Mar 2006
Maine:
6
Sillu Kirjutas:Tahaksin siinkohal kummutada levinud eksiarvamust, nagu ei võiks Punases Raamatus (ja Varjupaigas) olla esindatud ka tehnikat, mis on juba ka kusagil mujal (mõnes muuseumis, kellegi erakogus, kus iganes) säilitamist leidnud - see pole Varjupaiga kollektsiooni eksponaatide valimisel tegelikult teabmis oluline näitaja.
Puht teoreetiliselt vastu argumenteerides Sillu - postulaadina on siiski kirjas, et järgnevatele põlvedele säilitamiseks mõeldud isendid, mida alles ei hoita vms. Kui on erakogus, siis olen nõus, aga avalikus süsteemis olevate isendite puhul kipun eriarvamusele jääma. Miks mitte teha kerge ülevaade või võrdlus avalikult eksponeeritavate masinatega ja lisada veebi kas A ja B prioriteet või kasvõi viide juurde stiilis - seniks, kuni JJs pole, saate taolist asja näha seal ja seal?
Sillu Kirjutas:Eelöeldu ei tähenda loomulikult üldsegi seda, et justkui ei võiks ka GAZ-52 vms. baasil tankur Punases Raamatus/Varjupaigas esindatud olla, ja pakkuda võib alati ka Punases Raamatus esindamata, kuid Varjupaigale siiski ehk huvipakkuvat tehnikat.
Ma loodan, et ei pahanda, kui kasutan eelisõigust asi omandada, kui endas selgusele olen jõudnud?
Aga kui masin pakuks huvi varjupaigale, siis peaks ta ometi olema hakatuseks punases raamatus?
Lähedal asuvat tuld on kaugemal asuva veega raske kustutada...