14-07-2007, 21:50 PM
Kui sa ta seest puhtaks teed siis on vast parem küll,ka kõrvadele
Taha tegin sellise plekist kronsteini mis hoiab sumpat üleval.
kas keegi saaks öelda mis küünlad nende võrride peal on ? sest mul endal need allesolevad vene küünlad üks haaval annavad otsad
Gardaan Kirjutas:kas keegi saaks öelda mis küünlad nende võrride peal on ? sest mul endal need allesolevad vene küünlad üks haaval annavad otsadEndal on 12 töökorras küünalt, 3 neist töötavad võrri peal.

kuid mitte väga hullusti ... sai siis küünal maha keeratud et vaadata kas üldse sädet annab kuna tundus et midagi oli nihu... no ja siis keeramise käigus võti libises ja tõmbas ühe silindri ribi tüki ära... õnneks ole tükk väike
Kuid ka lollipeaga keerasin seda küünalt maha kuumaga et siis ribi murdus kergemini... pärast küünal töötas ja selgus et paagis polnud bensu xD
aga proobleemiks see et mul võrri mootor uus ma ei tea aga mingi 5 h kokkuvõttes sõidetud üldse
aga siiamaani on probleemiks see et võrr ei taha kuidagi üle 30 minna:/ kas viga võib olla ilmselt väga mustas ja sodises summutis? või võib viga mingi muu olla?
aidake
Oiii jube mida kõike sealt välja tuli
nimelt puhastasin seda kuumaõhu puhuriga. Isegi väikse leegikese lõi välja
jubedalt tossu ja palju (vabandust väljenduse eest ) Paska
.Erilist tunnet pole et kiiremini võrr liigub aga vaiksemalt ja pehmemalt käib küll.
ärge pahaks pange võrr on veidi räpane kuna päev oli sajune ja sopane
http://fotoalbum.ee/photos/Maxike4/10147900

::