Postitused: 1,083
Teemad: 207
Liitus: Sep 2002
Maine:
0
mesamees Kirjutas:KILLER666 Kirjutas:Planett2 Kirjutas:Täna Raplas parklas istudes nägin seal samas seismas ühte suhteliselt haruldast isendit, mina igatahes pole sellise keretüübiga Passatit enne näinud. Paistis olevat b2 keretüübiga ja 2-he ukseline.
avinurme kandis kah selline (disla)
pildid siis siin
Natukene kahtlane välimus on aga muidu on korralik
Sellise kerega passat on Paides ka olemas,kuid enam ei sõida.
Olles suured sõbrad roosteussiga on need masinad Eestimaal enamvähem kõik lõpetanud kuusakoskis või kuskil hoovinurgas liikumatult kössitades. Aga massiliselt võib neid märgata veel kuiva kliimaga maades-näiteks TV -pilti uskudes Bagdadi tänavatel.
Muide, selle VW passati keredisain telliti omal ajal Itaalia keredisaineritelt ja hiljem olevat ka VAZ tehas 08/09 disaini sealt tellinud.
Vabandust, et teemat risustan, aga kes otsib sellele mudelile esiklaasi ilukroomi, võib minu käest küsida!
Huvitun GAZ 12 ZIM-i varuosadest ning selle sõidukiga seotud kirjandusest, dokumentidest ja mälestustest.
Postitused: 5,846
Teemad: 743
Liitus: Apr 2002
Maine:
36
Off: Hiljuti sattusin fotodele, kus Bagdadi tänavatel veavad reisijad vanad RAF-977 DM-id.
http://www.vintagebus.com/cgi-bin/galler...ing=oliver, pildid veidi lehte mööda alla kerides.
A.
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Postitused: 4,575
Teemad: 58
Liitus: May 2004
Maine:
42
Tallinna äärelinnas ,ühes maja hoovis taksoplafooniga GAZ 24.
Postitused: 87
Teemad: 22
Liitus: May 2006
Maine:
0
täna tallinnas laagri Neste tanklas mustavärvi gaz24 kastiga,pildile kahjuks ei saanud
Postitused: 1,025
Teemad: 15
Liitus: Jan 2007
Maine:
7
See oli vist kunagi ka auto24 müügil, ilus masin on, kuid ma pole rohkem selliseid Eestis näinuki.
Postitused: 343
Teemad: 1
Liitus: Apr 2006
Maine:
4
See RS on RS teemas juba olemas. Pildistamise koht paar km eemal
Postitused: 4,836
Teemad: 58
Liitus: Dec 2003
Maine:
26
Ja kas see kindlasti seal Avia on ?
Postitused: 3,282
Teemad: 19
Liitus: Jan 2006
Maine:
21
See on mingisugune ameeriklane mulle tundub.
Postitused: 1,192
Teemad: 105
Liitus: Nov 2004
Maine:
8
http://img128.imageshack.us/img128/1686/...632qb2.jpg
Tegu peaks olema ühe harudasema jenissei kombainna. Nimelt roomikutega kombaine ei liigu. Mul endal on see kombain lemmik (DONi ei arvesta) ja roomikuid kohtasin ma alles kuu tagasi. Sai arutatud ka targematega, ja jõutud arusaamale, et neid masinaid on ülivähe Eestimaa pinnal.
On suur vahe, kas elada aastas 1980 või nostalgitseda aastat 1980.