AMF sügisene kokkusaamine 2007.

Lõpuks ometi tuli,see kommentaar!Ei tahtnud esimene olla aga edaspidi võiksite arvestada ka teiste vanatehnika sündmustega.Oleksin tahtnud ka oma klubi poistega tulla Teile appi nii jõu kui ka nõu poolest.
See on üleüldine viga,et pannakse kas nimelt või meelega sündmused kattuma.

Saagem ükskord@täiskasvanuks.com

See Minu arvamus,nii,et paluksin mitte pahandada.

:I M Back
Vasta

Arvestada tuleb ka sellega, et Järva-Jaani meestel on enamus nädalavahetusi hõivatud ja see on selle foorumi kokkutulemiseks üks sobivamaid kohti. Pealegi on võimalus ju laupäeval kohal olla, magada katuse all soojas ja hommikul vara Tagadi suunas sõita. Võimalik, et ma ise nii talitan.
Vasta

andres22 Kirjutas:... on võimalus ju laupäeval kohal olla, magada katuse all soojas ja hommikul vara Tagadi suunas sõita.

Võimalus on ka laupäeva õhtupoolik Järva-Jaanis veeta ning siis sealt mingil ajal koju sõita ja sealt omakordas väljamaganuna Tagadile.

Ise (viimasel ajal aja osas üli-üli-hõivatud inimesena) kasutan seda varianti, sest vast kasutan laupäeva hilisõhtuseid ehk öötunde veel kiireloomuliste tööasjade tegemiseks arvuti taga.

Valdo

Eesti Jalgrattamuuseumi  looja ja eestvedaja
Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 185 muuseumiväärtusega ratta
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk 9, kuni 18. maini 2025 oleme avatud eelneval kokkuleppel
Vasta

Tsiklimeister Kirjutas:...
See on üleüldine viga,et pannakse kas nimelt või meelega sündmused kattuma.

Saagem ükskord@täiskasvanuks.com
...

Kõige parem ja täiskasvanulikum lause siin teemas. Üldse on kasutaja Tsiklimeister oma ajuehituse eksponeerimisega siin foorumis silma jäänud. Unikaalne. Kui lolli juttu saab rääkida täiskasvanud inimene ?
Uuri tagamaid ning siis mõistad, et JJ meestel on aega vähem kui tegemisi, mis vajaks tegemist. Ei arva, et JJ nutab kui Sa ei tule enda "poistega" nõu ja jõuga abiks. Las koerad hauguvad, karavan läheb ikkagi edasi !

Jõudu ja jaksu JJ mehed !! Tuleksin isegi hea meelega, kuid paraku endal see päev sünnipäev, ning pean seda. Võtke siis pits minu sünnipäeva puhul ka Smile

Vajad enda autost pilte ? Saame kokkuleppele ! Küsi varajasemaid töid.
Vasta

Ah fic ära paugu tühja. Keegi pole Järva Jaani operatsiooni kritiseerinudki, lihtsalt kõigi jaoks kellel ka reaalset vanatehnikat on (sry, ma tõesti ei mõtle tikutopse siinkohal), on Kurtna laat suht kivisse raiutud üritus ja teised samale ajale planeeritavad asjad peavad sellega arvestama. Ok, antud juhul on hea tahtmise korral füüsiliselt võimalik siiski mõlemal ära käia, pole päris samal ajal, aga siiski.
Vasta

Jesper Kirjutas:...
Ok, antud juhul on hea tahtmise korral füüsiliselt võimalik siiski mõlemal ära käia, pole päris samal ajal, aga siiski.

Sellest ma räägingi ..

Vajad enda autost pilte ? Saame kokkuleppele ! Küsi varajasemaid töid.
Vasta

fic Kirjutas:
Ok, antud juhul on hea tahtmise korral füüsiliselt võimalik siiski mõlemal ära käia, pole päris samal ajal, aga siiski.

Sellest ma räägingi ..

Selles osas on Tsiklimeistril õigus, kahte üritust ei suuda järjest käia, seda enam et Kurtna ettevalmistus ei ole pool tundi...ning ei tasu unustada, et Mannheim(selle võiksid ka enamus kivisse raiuda) on järgneval nädalal. Sellel lihtsal põhjusel jääb see ka minul sel aastal vahele.

Dad.
Vasta

dad Kirjutas:
fic Kirjutas:

Sellest ma räägingi ..

Selles osas on Tsiklimeistril õigus, kahte üritust ei suuda järjest käia, seda enam et Kurtna ettevalmistus ei ole pool tundi...ning ei tasu unustada, et Mannheim(selle võiksid ka enamus kivisse raiuda) on järgneval nädalal. Sellel lihtsal põhjusel jääb see ka minul sel aastal vahele.

Dad.

Loll, kes vabandust ei leia....

Jawa 350OHV, Jawa Jawetta Standard/Sport, Jawa 550/555/typ 20/Mustang, Jawa Robot, Jawa Perak, Jawa 175/356, Jawa 250/353/559/Super Sport, Jawa 257A, Jawa 350/354/360, Jawa 634/638,  Velorex 16,  2x Riga, ET-600, Moskvits 2140 '79 ...
Vasta

Sõbrad.
Räägin üle kõik siis.

Tallinnast tulijad : 12:10 rongiga Balti Jaamast Aegviitu.
Aegviidust transa edasi.
Kogunemine 14:00 Kultuurimaja juures, Pikk 30.Aiaehitus.
Söök 18:15 paiku. Pärast jutuajamised & kinoprogramm & saun & õlled.

Samas muud tegevused peale söögi võivad muutuda, kohtumiseni!
Vasta

Regardman Kirjutas:Kogunemine 14:00 Kultuurimaja juures, Pikk 30.Aiaehitus.
Söök 18:15 paiku. Pärast jutuajamised & kinoprogramm & saun & õlled.

Samas muud tegevused peale söögi võivad muutuda, kohtumiseni!

Mina saabun eeldatavalt 4-5 ajal oma ratastel ja lahkun hilisõhtul samapidi...

Valdo

Eesti Jalgrattamuuseumi  looja ja eestvedaja
Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 185 muuseumiväärtusega ratta
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk 9, kuni 18. maini 2025 oleme avatud eelneval kokkuleppel
Vasta

Järjekordselt olen tööl sel ajal. Graafik lihtsalt selline, et R-T 0.00-8.00 tööl Sad Eks siis loodan järjekordselt järgmise aast peale.
Vasta

Noniisiis! Muuseumipapa just-just saabunud Venemaalt koos rikkalike nostalgiliste muljetega. (Ja veidi hämmastub kokkutulekualaste mõtteavalduste üle ...) Toonitan veelkord üle, et kokkusaamine on vabatahtlik ja tahtlikku seost Kurtna laadaga pole kavandatud. Kuna tekkis pea nädalane foorumist eemalolek, siis kõigepealt tänud kaasfoorumlane regardmanile juhtimise ja asjade korraldamise ülevõtmise eest! Seekord siis sedapidi, et päevakava paneme kokku kohapeal, osalejate soove arvestades. Kes jõuavad varem - kohtume varjupaigas. Tallinnast rongiga tulijatega võtame hommikul ühendust ja leiame teie puhul ka lahenduse.
Vasta

Nii, minu poolt pisike kokkuvõte üritusest. Pildiraamatuna on suht sama kokkuvõte väljas minu pildialbumis.

Umbkaudu kolmest ja poolest tuhandest foorumlasest kogunes ligikaudu paarkümmend (täpset loendust ei jõudnud teha, ehk aitab siinkohal auväärt Muuseomipapa) ette nähtud ajaks ette nähtud kohta. Nagu eelnevalt kokku lepitud, toimusid aiatalgud. Siis, kui asjaks läks, kadusid osad foorumlased juba kuhugi teadmata suunas minema ja aeda jäi meid panema veel vähemBig Grin (See ei ole etteheide, lihtsalt Murphy seaduse konstateerimineToungue) Kuna õhtu poole saabus mingi aeg ka söögiaeg, jäi ette võetud lõiku lõpetama veel vähem inimesi, aga sellest hoolimata sai see asi jonksu ning viimase meetri kinnitamine ka ajaloo tarvis jäädvustatud.
Hiljem sai näha kino (minu jaoks jällegi ülipõnevad filmid, ühtegi neist ei olnud varem näinud) ning ka Leili sai ära proovitud. Tulenevalt kiirest päevagraafikust saigi siinkirjutaja süüa alles vahetult enne sauna, kella 21 ajal. Aga, ma ei kurda, see oli seda väärt.
Hommikul sai ka Kurtna laadal ära käidud, oli ajaliselt täiesti võimalik. See, et ma jõudsin sinna kell 1200, on 100% minu enda süü, poleks pidanud hommikul nii kaua niisama molutama.

Ühte lausesse kokkuvõttes: minu jaoks huvitav kogemus, esimene kord spetsiifilisest Varjupaiga üritusest osa võtta, mitu uusi tuttavaid, häid muljeid, ja kui vähegi abi tahetakse veel, siis olen igati käpp aitamisel!

PS: Muuseumipaple ekstrasuured tänud unustamatu sõidu eest õhtupimedusesToungue

EDIT: täpsustuseks, Kurtnas sai käidud siis loomulikult täna hommikul, mitte eile.
Vasta

http://www.album.ee/album/17948/50078165

Jawa 350OHV, Jawa Jawetta Standard/Sport, Jawa 550/555/typ 20/Mustang, Jawa Robot, Jawa Perak, Jawa 175/356, Jawa 250/353/559/Super Sport, Jawa 257A, Jawa 350/354/360, Jawa 634/638,  Velorex 16,  2x Riga, ET-600, Moskvits 2140 '79 ...
Vasta

Aitäh 41Degree http://41degree.myphotoalbum.com/view_ph...me=album46&id=IMG_2857 pildi eest! Mõista, mõista kes on roolis!
Vasta

Ülilühiülevaade :
Lokuta meeskonnal aiatalgute alustus - võrkaia paigaldamine raudteevaguni juures; Ikarusiga Aegviidus; raudtee tõkkepuu mehhanismi paigaldus; aiatalgud (tulemuseks 80 m uut aeda!); õhtusöök "Sirtsu pubis"; seikluste raja läbimine ATS`i ja VPL`iga; ööbimiskohtada jagamine kultuurimajas ja varjupaigas; kinomuuseumis retrofilmid; autosaun ja vesimassažidušš; ööelu; hommikused talgud (raudtee sepikoja, dreziiniruumi, tööliste puhkeruumi ja töökoja ruumide koristus ja ümbruse korrastamine); Mercedes Benz`iga Aegviidus; pealelõunased talgud raudtee hoonete juures.
Osalejad : kris; EdR; 6631; Kukkurkurat; K2sipidur; geooon; oxygen; Regardman; session; Priit Peljo; Sull7; Sillu; aiv; Tomm7; Sm. Poljakov; martinmannik ja sõber Eero; Jaanus pojaga; Jarlis; reymo1995 vanaemaga; North; Andres22; Valdo; Innars; Unicman; XTA; 41Degree; Lokuta mees-ja naiskondkond : Eno, Kaspar,Väikevend, Anne, Eliise, Pets; Ivar73, varjupaiga perenaine Silva, Sirje, Kaldar ja muuseumipapa. NB! Arvestust pidas kaasfoorumlane Regardman!
Kingitused : toodi palju ja põnevaid kingitusi – aitäh!
Tänamine : tänud kõigile, kes tulid! Erilised tänud neile, kes talgutel osalesid!
Manitsemine : järgmisel korral katsume nii, et ka ebameeldivat momenti ei tekiks …
Ettepanek : teen veelkord ettepaneku mitte nimetada meie kokkusaamist AMF` I kokkutulekuks! Eestseisuse ettepanek : varjupaiga sõprade klubi kokkusaamine.
Tänamine : pole üldse tähtis, mitu korda oled tänanud – täna üks kord veel. Tänan!
Vasta

Eino ikka suur AITÄHH! peremehele ja teistele korraldajatele selle minu jaoks uue ja vahva kogemuse eest. Ja väike pildikogu + valik liikuvaid pilte ka minu poolt meenutamaks seda imekaunist sügisest nädalavahetust!
http://www.speedyshare.com/717364603.html
http://www.speedyshare.com/137913854.html
http://www.speedyshare.com/717731655.html
Vasta

Regardmani poolt kokku pandud nimekirjast on puudu veel kasutaja kris, oli temagi kohal.
Vasta

Häbiga peab tunnistama, et ka siinkirjutaja osalus seekordsetel aiatalgutel piirdus paaril korral aiavõrgu rulli otsast kinnivõtmisegaRolleyes Aga seekordse kokkusaamise kavasse mahtusid siinkirjutaja vaatevinklist lähtudes veel tutvumine mitmegi kaasfoorumlasega, vahetuskauba tegemine auväärt kaasfoorumlase Valdoga (vana jalgrattaraam hulga põnevate põllutehnikapiltide vastu, millest paremikku saate varsti ka minu kolhoos.pri lehel nähaWink ), kiiruskatsed GAZ-67ga mööda endist kitsarööpmelise raudtee tammi, laheda filmiprogrammi nautimine kinomuuseumis, sõit ATS-ga õhtupimeduses niikuiniiSmile.

Kokkutuleku teisel päeval sai abiks oldud ja proovitud kätt end. kitsarööpmelise raudtee hoonete ümbruse trimmerdamisel. Kahjuks tööd lõpetada ei jõudnud kuna pidin Hiiumaalt pärit kaasfoorumlase Reymo1995 koos vanaemaga bussi peale viima ja sellega oli lahkumise aeg üsna täpselt piiritletud.

Ühesõnaga, tore üritus oli, kohtumiseni järgmistel kordadel!Smile

Vanade traktorite omanikud ja huvilised Facebook`is: https://www.facebook.com/groups/vanatraktorid/

Minu kanal YouTube`is: http://www.youtube.com/user/Kolhoos1?feature=mhee
Vasta

41Degree Kirjutas:Regardmani poolt kokku pandud nimekirjast on puudu veel kasutaja kris, oli temagi kohal.

Just vaatasingi, et keegi puudu. Vabandan ning tänan, 41Degree.
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 19 külali(st)ne