Postitused: 1,069
Teemad: 29
Liitus: Jul 2007
Maine:
42
Jansalt trossi kohta muidugi õige tähelepanek.Mul oli sõber vene sõjaväes tankivägedes.Neil juhtus seal ka üks tsuks tanki kuhugi mülkasse kinni ajama.Toodi siis tross ja teine tank toda välja tirima.Kui siis käsivarre jämedune tross pooleks tõmmati ,oli ka kogu operatsiooni juhatavast ohvitserist saanud 2...
Postitused: 112
Teemad: 3
Liitus: Jan 2007
Maine:
1
Paneks mõned enda mõtted kah kirja.Kui tehas lubab kasutada taga topelt rattaid siis miks mitte kasutada nt.k-700 rattaid v.701 omi(23,1-26 v.28,1-26).Korruta enda omad kahega ja vaata palju saad.Veel ütleb tehas kui on paigaldatud topelt siis tagasilla kandevõime väheneb 10%.Esisillaga põhimõtteliselt sama teema.Esimesed suurimad rehvid on traktoril 82R mõõduga 16-20 ei tee paha ka tavalistel 82-del.Metsa jaoks (minu arvates)on parimad taga 29,5/75R-25 ja ette 16-20.Mootori kottimisega on nii et suuri rattaid ju raskem vedada suurema massi tõttu.Kuna metsas vaja kandepinda siis tuleb sellega leppida
Lõtk ei ole loks!
Postitused: 11
Teemad: 1
Liitus: Jan 2008
Maine:
0
kas töesti kedagi ei huvita millised russid eesti metsades möllavad. lisage siia oma huvitavamajaid lugusid seoses russidega ja piltidest
Postitused: 14
Teemad: 2
Liitus: Jan 2008
Maine:
0
02-02-2008, 22:07 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 03-02-2008, 17:50 PM ja muutjaks oli
Artur Nikker.)
tere! ise paar aastat tagasi olen töötand belarussi(92.2)2005a metsaveoki peal.iseenesest traktor ei lagunenud,väljaarvata kummid,mis sai katki sõidetud,kui saemehed ei viitsinud võsa madalamalt lõigata.kärul vedasid mõlemad sillad ja oli zilli osadest kokku pandud(rattad,sillad raam) ja pidas hästi vastu.Ainuke mure oli,et traktori ja käru vahelise kardaani laagrid ei pidand kaua vastu,mingi iga kuu tagant pidi vahetama,vahel tihedamini.läbivus ma ütleks 5+,sellise koorma jaoks ma mõtlen(käru kaal kuskil 7t+palgid),haarats oli vist kuue meetrine kui mälu ei peta ja kui määrides ja hooldadades korrapäraselt siis mingeid muresid polnud.Ühesõnaga heas korras russ metsas peab hästi vastu ja varuosad suht odavad.peaasi,et ülemus poleks petis,töötada muidu ok
Postitused: 699
Teemad: 26
Liitus: May 2004
Maine:
10
Selle riistapuuga on turba pealt veetud kus jala ei käi,ja kui tekib rööbas,paned paar oksa alla jaläheb jälle.
Postitused: 500
Teemad: 1
Liitus: Nov 2003
Maine:
3
Üldiselt saab jah, aga on kohti kus pole ka selle riistapuuga midagi teha