06-02-2008, 12:07 PM
Nagu ka teema pealkiri ütleb Teile, siin saaksime mälu treenida meie "alapeal" ning Suurele ringile esitada küsimusi, Õige vastaja postitab uue küsimuse jne. Edu Sõbrad!
Transpordi spetsialist
PargiJumal Kirjutas:See küll väga lihtne kuid alustuseks kõlbab, esimen Troll hakkas millal Tallinnas sõitma?
PargiJumal Kirjutas:HR Regardman, ära räägi teiste eest vaid iseenda.....kui on siit leotav on see ju väga positiivne, ning ka hea võimalus kontrollida kas on ka meeles....aga esimesesele küsimusele juba tuli vastus ning esitati juba ka järgmine, tundub et huvi on.
oxygen Kirjutas:Summer on lihtsamalt väljendudes see asi mis karjuma hakkab kui voolu ei ole. Näiteks kontaktliini spetsiaalosi läbides.
Üldiselt mulle ei meeldi, et foorum hakkab muutuma niisama mölisemise, ärapanemise ja mängimise kohaks. Ma mäletan veel sellist aega, kui siin toimus tõsiselt võetav diskussioon tõsiselt võetavate huviliste vahel. Praegu aga...
oxygen Kirjutas:Summer on lihtsamalt väljendudes see asi mis karjuma hakkab kui voolu ei ole. Näiteks kontaktliini spetsiaalosi läbides.
Üldiselt mulle ei meeldi, et foorum hakkab muutuma niisama mölisemise, ärapanemise ja mängimise kohaks. Ma mäletan veel sellist aega, kui siin toimus tõsiselt võetav diskussioon tõsiselt võetavate huviliste vahel. Praegu aga...
crazy Kirjutas:No ma pakun, et äkki oli 3
Aga mis liini see sõitis?
crazy Kirjutas:Ma tahaks küsida ühte asja, mille vastust ma ise ei tea. Nimelt oli kunagi ühel ðkoda lõõtsal UPO reklaam, aga mis numbriga troll see oli, kas see võis olla 414?