10-02-2008, 19:32 PM
Ma küsiks, et millal läks liinile esimene ðkoda tr14 ning mis numbrit see kandis?
crazy Kirjutas:Ma küsiks, et millal läks liinile esimene ðkoda tr14 ning mis numbrit see kandis?210 4?
oxygen Kirjutas:Kui siin juba T seeria trollidele jutt läks, siis ma küsin, et milliseid numbreid kandsid tehnilised trollid ja mis numbreid nad liini sõites kandsid?Siin on tihti kombeks käratada, et "loe vanu postistusi". Ja ma tean raudselt, et olen tehniliste trollide kohta teinud vastava postituse aastaid tagasi! Aga....ega ei ole tõesti kerge vana pahna seast seda õiget asja üles leida, seega uuesti:
6631 Kirjutas:Hiljuti nägin lõpuks ka dokumenti, kus on kirjas ka T1. Mark on ZIU-5, aga mis otstarve ja mis oli endine number, pole teada. Kui seda mälumängus küsida, jääks mäng seisma, sest seda ei ütle mitte keegi...Seda võis oletada, et ka T-1 pidi kunagi olemas olema (vähemalt paberites), kuigi et keegi pole teda oma silmaga näinud
Volli Kirjutas:Siin on tihti kombeks käratada, et "loe vanu postistusi". Ja ma tean raudselt, et olen tehniliste trollide kohta teinud vastava postituse aastaid tagasi!Aga selle pärast ongi mälumäng ju.
oxygen Kirjutas:Ah krt muidugi, nüüd panin ise puusse, ei vaadanud teema pealkirja...Volli Kirjutas:Siin on tihti kombeks käratada, et "loe vanu postistusi". Ja ma tean raudselt, et olen tehniliste trollide kohta teinud vastava postituse aastaid tagasi!Aga selle pärast ongi mälumäng ju.
PETSS Kirjutas:Esimesed 3TR 14 (210-213)erinesid kõigist järgmistest.Mille poolest?lahtine juhikabiin?
crazy Kirjutas:Tallinn.mashke.org andmetel läksid 210 ja 211 liinile 02.1983, aga keegi teab täpsemat kuupäeva?Mina igatahes nägin kõige esimesena trolli 213 3. liinil, juht oli Olev Põldmaa, kes sellega ka sõitma hakkas. See oli 21. veebruar.
6631 Kirjutas:Kui omal ajal sain 14Tr-de kohta depoost ametlikud ekspluatatsiooni võtmise kuupäevad, siis 210 ja 211 kohta neid kahjuks ei antud.crazy Kirjutas:Tallinn.mashke.org andmetel läksid 210 ja 211 liinile 02.1983, aga keegi teab täpsemat kuupäeva?Mina igatahes nägin kõige esimesena trolli 213 3. liinil, juht oli Olev Põldmaa, kes sellega ka sõitma hakkas. See oli 21. veebruar.
PETSS Kirjutas:Esimesed 3TR 14 (210-213)erinesid kõigist järgmistest.Mille poolest?Kas neil polnud ka mitte mingisugune imelik heli kui troll liikuma hakkas?
crazy Kirjutas:võibolla neil oli meloodia veidi teisem aga ilusat laulu lasid kõik vanemad 14Tr-id (kuni 254-ni).PETSS Kirjutas:Esimesed 3TR 14 (210-213)erinesid kõigist järgmistest.Mille poolest?Kas neil polnud ka mitte mingisugune imelik heli kui troll liikuma hakkas?
crazy Kirjutas:Lauluhääl oli neil tugevam kui viimastel 14Tr-del, seda küll.PETSS Kirjutas:Esimesed 3TR 14 (210-213)erinesid kõigist järgmistest.Mille poolest?Kas neil polnud ka mitte mingisugune imelik heli kui troll liikuma hakkas?
6631 Kirjutas:Laulab 213 ja päris rohkelt veel, samas ka 217. Eriti meeles see, kuidas 222 laulis mööda Sõprust kihutades.crazy Kirjutas:Lauluhääl oli neil tugevam kui viimastel 14Tr-del, seda küll.PETSS Kirjutas:Esimesed 3TR 14 (210-213)erinesid kõigist järgmistest.Mille poolest?Kas neil polnud ka mitte mingisugune imelik heli kui troll liikuma hakkas?
Peale selle oli neil madal, ilma klaasita juhiuks (kabiini õieti polnudki).
Peale selle oli neil teistsugune Skoda-embleem esiotsal (ruudukujuline Skoda-märk).