Postitused: 4,575
Teemad: 58
Liitus: May 2004
Maine:
42
Wedruhiir nagu ma oma iseloomult olen.Tahan kõike korraga,hetkel ja kohe.Gerli Padaril ka sääne laul wist olemas.Kui Tuvele sobib siis tooks bussi (minu vedamisel) juba sel näddaliwahhetusel ära.Siis oleks jälle hetkeks rahu maa peal.Loodan ,et LAZi rehvid täis ja kannatab sõitu JJ.Ainus ,mis ei meeldi mõõdasõit Paidest.
Kell käib kõigile ja aeg teeb oma töö.
Postitused: 449
Teemad: 34
Liitus: Jul 2006
Maine:
5
onu mati ardus elab ja paide ümber kollitab
Postitused: 103
Teemad: 2
Liitus: Nov 2007
Maine:
1
muuseumipapa Kirjutas:PETSS Kirjutas:Wedruhiir nagu ma oma iseloomult olen.Tahan kõike korraga,hetkel ja kohe.Gerli Padaril ka sääne laul wist olemas.Kui Tuvele sobib siis tooks bussi (minu vedamisel) juba sel näddaliwahhetusel ära.Siis oleks jälle hetkeks rahu maa peal.Loodan ,et LAZi rehvid täis ja kannatab sõitu JJ.Ainus ,mis ei meeldi mõõdasõit Paidest.
Kõigepealt tänud PETSS`ile abivalmiduse eest! Tõepoolest oleks hea kui kõik asjad laabuksid kiiresti ja hästi. Paraku on ilminguid, mille vastu meist keegi ei saa. Näiteks ilm. Esmalt ei või me taluõue ära poristada. Teiseks: buss tuleb ära tuua üle karja(heina)maa. Kolmandaks: kui PETSS`i rekka ära uputame,mis siis saab? Neljandaks: kes on need uljaspead, kes istuksid ilma esiklaasideta Laz`i roolis selliste ilmadega? (ja seal üksi istumisest ka ei piisa ...) Viiendaks: varjupaigas on täpselt samasugune pori nagu igal pool mujalgi. Minu arvamus: kui nii kaua jõudsime ära oodata, jõuame kevade ka ära oodata!
Kas seda LAZi jäiga lüliga pukseerida ei võiks ?
Oleks muret palju vähem.
Samas ega kiirus pukseerimisel nii suur ei ole, et seal roolis olla ei kannataks
a.
P.S.
ilm on juba külmem, maa tahedam, ja ilmateade lubab sellise olukorra jätkumist lähema nädalavahetuse lõpuni.
Kui peres on GAZ-52, ei ole 4x4 autot (ka Talveralliks) vaja
Postitused: 4,836
Liitus: Dec 2003
Maine:
26
Paidest saab ju ka eemalt mööduda, nagu SK-4ga Tammsaare radadel sai käidud.
Oleneb muidugi, kuidas tee olukord on.
Postitused: 636
Teemad: 47
Liitus: Nov 2003
Maine:
21
Kõigepealt head sõbrapäeva! Ja tänud Valdole olukorra veelkordse ilmestamise eest. Mõistan, et paljud muretsevad väga omapärase eksponaadi kiire jõudmise pärast varjupaika, aga seda tuleb teha siiski nii, et võimalikult vähe kahjustusi ümbruskonnale tekitaksime. Seda nii omaniku õuele kui varjupaigale. Sellest süüst ei ole prii kahjuks aga paar foorumlastki ... (Sõbrapäeva puhul jätame nimed nimetamata ja loodame, et tulevikus nad end parandavad) Lohutuseks võin öelda veel niipalju, et äratoomine on asjatundjatega läbi arutatud ja muretsemiseks pole põhjust. Ainult, et "... iga asi omal ajal või naaatukese hiljem!"
Postitused: 820
Teemad: 42
Liitus: Jun 2006
Maine:
5
See massin peaks olema siis vähemalt selline,mis suudaks kiisut vedada või nii?
Postitused: 1,296
Teemad: 69
Liitus: Jan 2004
Maine:
13
Äkki võiks mõne helikopterimehega rääkida ja diili teha, saaks ka tulevikus, esiteks hea ülevaate vanatehnika paiknemisest Eestimaal ja teiseks saaks ilma igasugu liikluseeskirja eiramisteta ja kamara rikkumiseta eksponaadi kohe õigesse kohta tõsta.
Tõnu Piibur
5116265
Maine:
42
Ootame siis kuivemat aega ja kui ma tahedam on. Praegu vist veits riskantne küll .Ainult kas siis aprillis ,mais omalt poolt aidata suudan?
Maine:
42
16-02-2008, 21:03 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 16-02-2008, 21:05 PM ja muutjaks oli
PETSS.)
Regardman Kirjutas:Paidest saab ju ka eemalt mööduda, nagu SK-4ga Tammsaare radadel sai käidud.
Oleneb muidugi, kuidas tee olukord on.
Oma aruga pidasin kõige tõenäolisemaks teekonda Mahtra- Juuru-Piiumetsa-Väätsa-Paide kaudu. Siis saaks ka toda 07 ja weel mõnda sõidukit üle kaeda.Wõimalus ka sõita üle Kose -Alawere- Jäneda kaudu.Sealtkaudu minnes väldis kruusateid aga ring tuleks vist pikem.
Postitused: 2,327
Teemad: 46
Liitus: Dec 2003
Maine:
16
Kõigile annetajatele esmalt tänusõnad annetuste ja kannatlikkuse eest; kevad nüüd käes ja värskeim info selline - lähipäevil jõuab, kui kõik hästi läheb, prügiauto oma uude koju. Kogu selle sõiduki soetamise lugu on olnud väga sündmusterohke, kuid täpsemalt võib toimunust kõnelda siis, kui masin käes.
Täpsema toomise info saamiseks palun pöörduda annetajail privaatselt muuseumipapa poole.
Postitused: 3,078
Teemad: 203
Liitus: Jan 2004
Maine:
59
pisut OT aga paremat kohta küsimiseks ei leidnud.
Nägin Kadrina kandis üht suuremat (ilmselt) LAZ bussi, peal oli veel õhuvõtu küür. On nagu meelde jäänud, et sellist asja otsiti tikutulega taga. Kas varjupaigaga seotud tegelased on konkreetsest isendist teadlikud?
Maasturite hankimist Ukraina sõjaväele ja nende remonti meie Põhja-Tallinna töökojas saad toetada läbi Toeta Ukrainat MTÜ a/a EE387700771008885941. Selgitusse maastur Ukraina kaitseväele.
Maine:
42
isandpauk Kirjutas:pisut OT aga paremat kohta küsimiseks ei leidnud.
Nägin Kadrina kandis üht suuremat (ilmselt) LAZ bussi, peal oli veel õhuvõtu küür. On nagu meelde jäänud, et sellist asja otsiti tikutulega taga. Kas varjupaigaga seotud tegelased on konkreetsest isendist teadlikud?
Aga ehk osaksid täpsustada ,määne buss.Kas voltuste või Turist variant.Oleks tuhandest tänulik kui asjasse rohkem selgust saaks.