Postitused: 147
Teemad: 30
Liitus: Feb 2006
Maine:
3
Mul oli 1987 a ESAB Minimig 125 220 v, ehk väike aga suht profi aparat. Keevitas ilusti 3-4 mm materjali. Varastati ära Sauelt juuni 2006. Tean isegi kes pätt on. Kui keegi on sellist keevitust näinud müügis olen huvitatud teada saada, need ei tohiks palju olla Eestis. (Ei hakka tagasi ostma!)
Postitused: 398
Teemad: 25
Liitus: Sep 2007
Maine:
7
Ma pean neid skeeme vaatama, võibolla isegi on vanaonust alles jäänud. Mul oli Purtse keevitusel sama viga, tükk aega otsisin, aga juhuslikult avastasin, et aparaadi seest miinus juhe kaablikinga juurest ära põlenud. Seal oli plastiktoruke peal ja see hoidis juhet ilusti paigal.
Postitused: 200
Teemad: 13
Liitus: Feb 2008
Maine:
4
Purtse keevitusi tehakse tänapäevani. Enda oma saatsin tehasesse forseerimisele, oli päevake seal, küsiti 500 eeku ja pill töötab kui uus. Vahetati elektriskeemil mingeid jublakaid suuremal hulgal.
IZ-412 74a. 2*IZ-412 IE 88a. IZ 2715 87 a.
Maine:
7
Jep, asub Kohtla-Järve vanalinnas päästeteenistuse juures see koht.
Postitused: 67
Teemad: 0
Liitus: Nov 2005
Maine:
1
To pets4524.
Kontrolli, kas panid ikka kõik samasuunalise juhtivusega dioodid ja panid dioodsilla õieti kokku.
Maine:
7
Otsisin neid skeeme kah, et kas on miskit alles, aga pold miskit.
Maine:
1
To pets4524.
Kahjuks olen arvutialal nõrk, ei saanud arugi kui skeemi üles laadisin. Tahtsin skeemile lisada veel paispooli, mis ühendatakse peale dioodsilda +klemmi ja keevituskäpa vahele..
See skeem on traatkeevituse sekundaarpoole mähiste ja dioodsilla põhimõtteline ühendusskeem.
Maine:
1
To pets4524.
Ma arvan, et su keevituse vana dioodsild oli tehtud erisuunalise juhtivusega dioodidest, s.t. 3 dioodi juhtisid ühtepidi ja 3 vastupidi. Vaata vanad dioodid üle, seal on peal väikesed dioodi märgid, need näitavadki juhtivuse suunda. Või äkki on sul hoopis paispoolis katkestus sees?
Maine:
1
To pets4524.
Tundub, et sa hakkad asjale pihta saama. Dioodi keerme poole saad juhtme ühendada vask- või alumiiniumlati abil, millel ühes otsas suur auk,mis jääb dioodi alla ja teises otsas auk ühendusjuhtme kinnitamiseks.Võib-olla leiad isegi spetsiaal- klemme selle jaoks. Kindlast ühenda ka paispool, muidu hakkab keevitamisel kõvasti sädemeid loopima ja keevisõmblus ei tule hea. Paispooli ülesandeks on alaldatud keevitusvoolu silumine. Paipooli ühendamisel + või - ahelasse ei ole vist suurt vahet, olen näinud mõlemaid variante. Edu sulle.
Postitused: 553
Teemad: 13
Liitus: Apr 2005
Maine:
3
Kas paispooli järel peaks olema ka mingi mahtuvuslik lüli? Kui keevituskaare kustumisel paispool voolutugevust säilitada püüab, võib
väljundis tekkida küllaltki kõrge pinge.
Postitused: 192
Teemad: 29
Liitus: Jun 2002
Maine:
0
kus seda purtse keevitust muidu müüakse ja mis hinnaga?
jeep cherokee
cadillac fleetwood
http://www.zone.ee/mbcar/
Postitused: 1,387
Teemad: 316
Liitus: Jun 2005
Maine:
7
Tallmaci soovitan,sinu keevitamisoskustel ei olegi niisuur roll, elektrood keevitus polegi mõeldud õhukese pleki keevitamiseks, seda ei saagi teha õieti, kuna plekk tõmbub igatpidi lainesse...