(Seda postitust muudeti viimati: 22-03-2008, 22:32 PM ja muutjaks oli vdp.)
Õige vastus.
Jaapanlased imetlesid Inglise autotööstust ja panid seepärast autole sellise vanamoodsa briti nime - Cedric. Inglased ise peavad seda nimevalikut ääretult tobedaks.
Ega ma päris kindel polnud, et see just Cedric Van on, aga Wagonil oli kroomliist üle terve külje, Van olevat olnud lihtsama varustusega, nii ma siis oletasingi. Avastasin, et olen ka ise kunagi ühe tollase Cedric Wagoni pildi pildimängu jaoks kõrvale pannud, aga pole kasutanud
Uus pilt: midagi moodsamat kah
Kaþdy automobil se stane jednou veteranem, nebude-li dřive seðrotovan.
Jah, õige vastus. Väidetavalt esimene Korea superauto, kuigi kasutatud kõrvalist abi: Porsche vedrustus ja Koenigseggi mootor. Ilmselt jäi koreakatel firma nime mõtlemisel seekord fantaasiast puudu. Toodetakse Spirrat juba mitu aastat, aga kuskilt ei leidnud andmeid, mitu tükki neid tehtud on.
Kaþdy automobil se stane jednou veteranem, nebude-li dřive seðrotovan.
vdp Kirjutas:Millise aasta auto tiitili? Euroopa oma küll mitte, selle on saanud sidrunitest GS, CX ja XM.
Seekord oli ikka täitsa minu ämber, ehk lugusid sarjast "ära usalda kunagi oma mälu"
BX on vist ainus sidrun mis ei ole pälvinud mitte mingitki tiitlit. Aga edukas oli sellegi poolest.