metallmees
Registreerimata
ma ise kah ei saa aru, miks ta mu jutu niimoodi ära solkis
Aga äkkitsi on hoopis Dnepri hooratas ikka ZAZ-i külge poogitud!!! sest kuidas sa paned ZAZ-i siduri tööle kui Dnepril käib siduri tõukus läbi käimakasti.(nii teeks mina vähemalt)
metallmees
Registreerimata
tegelt teema selline, et saab panna ka dnepri käigukasti sapperi mootori hooratta külge.... ainult et mingi hooratta peab vahele aretama...
metallmees
Registreerimata
sry, sassi läks, tegelt on mingit vaheplaati vaja, ja siis pidi sobima....
Postitused: 2,658
Teemad: 265
Liitus: Mar 2004
Maine:
29
Avinurmes Ida-Virumaal on ühel mehel selline Dnepr-ZAZ valmis ehitataud ja täitsa sõidab ka,paar korda olen teda Jõgevatreffil näinud selle aparaadiga.Kahjuks ei oska selle mehe nime ega koordinaate anda.Tööd ja vaeva on selle projekti kallal igatahes palju nähtud ja tulemus üsna hea,liigitaksin selle rohkem rotikaks ,kui chopperiks,no päris rotikas ka ei ole.Võibolla siis klassik?
Postitused: 27
Teemad: 5
Liitus: Aug 2005
Maine:
0
Trv. Gustavson
-------------------------------------------------
Ostan:
K-750 leegitorud (võiks kasutatud olla), MT-9 tilgakujulse paagi.
Vahetada: kiire reduktor ülikiire vastu
Ise pakun müüa:
Dnepr MT-10 külgkorv. Võib vahetada teatud \"Emmiliste\" juppide vastu.
Postitused: 854
Teemad: 159
Liitus: Feb 2005
Maine:
2
Kes ütles, et asjast asja ei saa!
Seda viimast masinat olen mitmel korral näinud ja ei oska töö kohta midagi halba öelda.ZAZ-i mootori plussideks on see, et teeb piisavalt pöördeid ja vesijahutuse lisavidinad jäävad ära.
Jahtumisest veel nii palju, et minu teada viskas rattaomanik õliradika üldse välja, sest see jahutas mootori liialt maha.Mootor ei kuumene seetõttu, et töötab suhteliselt madalatel pööretel ja õhu juurdepääsuga pole probleeme ning vedada tuleb masinal suhteliselt kerget asja (pange ZAZ-i kaal koos reisjatega kõrvuti tsiklikaaluga ja siis peaks asi selge olema).Neljasilindriline ja eriti veel V4 on võimalik alati paremini tasakaalu panna, kui seda on 2-ne bokser, siit ka sõidumugavust juurde.
Viimastel piltidel nähtud tsikliomanik peaks elama kuskil Kohila kandis.
Postitused: 21
Teemad: 7
Liitus: Oct 2006
Maine:
0
Kaevaks natuke teemat üles uuesti!
Kas keegi teaks midagi täpsemalt rääkida sellest vaheplaadist ja siduri toimima saamisest?
Maine:
2
Otsi see Kohila kandi mees ülesse ja saad kindlasti vastused oma küsimustele, eelmise aasta "Motomaania" isearetatud tsiklite võistlusel oli see masin ka vist võitjaks. Olen Eestis ehitatutest näinud veel kahte peale selle. Minu andmetel see ZAZ-i omanik-ehitaja Kohila kandist foorumis ei osale, kuid ehk leiad kedagi sealt kandi mehi, kes teda tunnevad.
Postitused: 5,062
Teemad: 210
Liitus: Mar 2005
Maine:
162
Tõnisele ja ka teistele teadmiseks, et Türil on pakkuda algusjärgus olev projekt ZAZ 965 mootori ja Dnepri käigukastiga, valatud on uus sidurikoda sõlmede ühendamiseks, mingi K raam ja vist muud pudi. Huvilistel võimalik kontakteeruda minu kaudu PS-iga. Hind on kokkuleppimise teel tulenev, kui huvilisi siit ei leia, siis ilmselt saab seda nähe Kurtnas/Tagadil 04.05.2008
Postitused: 2,658
Teemad: 265
Liitus: Mar 2004
Maine:
29
Kas on kellelgi kogemusi selle aretise legaliseerimisel, st. ümberehituse vormistamisel ARK-s?Või on kõik sellised tsiklid valede paberitega?
Postitused: 21
Teemad: 7
Liitus: Oct 2006
Maine:
0
Mina ehitan masinat oma lõbuks ja kogemuse saamiseks.
Isekeevitatud raamiga pole nagu suurt lootust läbi lüüa.Kui just keevitaja pabereid ei ole.
Usun ,et on ikka võimalik arvele võtta. Enne tasub hoolikalt uurida mis on lubatud ja mis mitte-ARK mõttes siis.
Maine:
2
Esiteks on mul pakkuda sellisele isendile kiiret tigu ja taldrikut.
Teiseks - masina legaliseerimiseks on vaja see esialgu esitada vannutatud eksperdile, kes annab selle kohta oma arvamuse ja selle põhjal võtab ARK ka ta arvele, eks seal küsita veel kõiksugu pabereid lisaks.
Postitused: 859
Teemad: 132
Liitus: Mar 2005
Maine:
1
sass Kirjutas:Avinurmes Ida-Virumaal on ühel mehel selline Dnepr-ZAZ valmis ehitataud ja täitsa sõidab ka,paar korda olen teda Jõgevatreffil näinud selle aparaadiga.Kahjuks ei oska selle mehe nime ega koordinaate anda.
Seda teemat lugedes meenus ka mulle see pill , Millegip:arast pole seda enam mitu aastat enam s6itmas näha olnud...
Vist jäi seisma karpa pärast...tahtis vist kadett c karbussi peale panna , aga see asi jäi katki toona.(vähemalt tolle karbussiga).
Pole midagi targemat teha