Heategevusaktsioon "Kõigile avatar"

tahaks seda avatariks panna,kui võimalik pildil minu 408 ja ka minu enda foto albumist http://www.pica.ee/pilt/108123

Vasta

Ei saanud hästi aru, et kas auto ja sa ise korraga ühe pildi peale?
Vasta

marauder Kirjutas:Ei saanud hästi aru, et kas auto ja sa ise korraga ühe pildi peale?
Ainult see foto mille lingi andsin!

Vasta

Andres_k Kirjutas:Tere.

Küll oleks ise omale avatari teinud, kui suudaks valida, millise mootorsõiduki pilt sinna panna.

valikust Gaz 51, Gaz 52, MPC-1-52, Gaz 53, TA-6, KAVZ-685 (?),T-100, DT-75M, JUMZ-6AL e. EO2621, UNC-060, RS-09, M2141SL, IZ 412, IZ 2715, ZAZ 965, ZAZ 968a, ZAZ 968/1200.

terv.
Andres Kortel

Ja kes selles süüdi on? Meie? Toungue
Vasta

Maz500 Kirjutas:
marauder Kirjutas:Ei saanud hästi aru, et kas auto ja sa ise korraga ühe pildi peale?
Ainult see foto mille lingi andsin!

Sain kiirelt sellised:
[Pilt: p1010047.jpg] [Pilt: moskvitss.jpg]
Vasta

suured tänud

Vasta

Paluks sellest midagi leiutada...
Vasta

http://fotoalbum.ee/photos/kris282/34669005
Mina paluks sellest.

Rohkem kapotti all Big Grin
Vasta

TOP Secret
[Pilt: P5140540.JPG]

kris282
[Pilt: sirjre.jpg]
Vasta

Tänud!!! Samas ka probleem- kuidagi ei õnnestu kasutada, ütleb et on liiga suur... olen ma ainuke lambapea??
Vasta

Kui pilt salvestada arvutisse ja siis panna sealt et browse avatar, siis kipub jah suur olevat.
Aga vöta pildiaadress ja copy see sinna Avatar URL lahtrisse.
Pildi aadressi saab näiteks kui parema hiire nupu peale klöpsida ja siis properties. Sealt saab pildilingile copy teha ja siis Avatar URl kasti paste.
sinu pildi aadress on h ttp://marauder.pri.ee/galerii/albums/userpics/10001/P5140540.JPG
Ainult tühik tuleb h ja ttp vahelt ära vötta
Vasta

Heh hakkama sain... veelkord tänud...
Vasta

Lambaid teisigi, sain ka asjale pihta lõpuks !!!

IZ-412 74a. 2*IZ-412 IE 88a. IZ 2715 87 a.
Vasta

Kui nüüd saaks veel teha sellise heategevusaktsiooni: "kõigile sünniaasta", oleks päris tore. Smile
Või siis äärmisel juhul annab ehk praegust aktsiooni veidi täiendada?

`73 Hanomag-Henschel F46KA
Vasta

marauder Kirjutas:Kui pilt salvestada arvutisse ja siis panna sealt et browse avatar, siis kipub jah suur olevat.
Pea nüüd natuke hoogu...
Oled Sa mõelnud, miks see nii on?
Sellepärast, et vaikimisi pannakse pildifaili sisse kaasa ka eelvaatepilt (thumbnail), kaamera poolt lisatud EXIF andmed ja muu avatari jaoks mõttetu info. Pole küll Photoshop'i käepärast, aga kindlasti on kuskil võimalik määrata, mida sinna täpselt pannakse (Save options vms.). Märksõnadeks "Save thumbnail image", "Keep EXIF data", "Keep IPTC data" jms. Võtad kõigil neil linnukesed eest ja alles siis salvestad.
Kui kõigest sellest jamast lahti saad, peaks üks 140x100 JPG-pildike olema mitte suurem kui 8-10 KB. Umbes nagu Maz500 avatar - sellega on asi korras.

Vaata ka SEDA teemat, eriti pööra tähelepanu postitusele #11.
Vasta

See sobiks mulle.

vanaraud ja " vana raud " ei ole päris samad.....
Vasta

XTA Kirjutas:Pole küll Photoshop'i käepärast, aga kindlasti on kuskil võimalik määrata, ..."

Mul juhtus Photoshop Elements olema, proovisin siis kah, "Save for Web" oli valik menüüs, mida soovitaksin.
Vasta

Nii nüüd on parem?

[Pilt: rool.jpg]
Vasta

marauder Kirjutas:Nii nüüd on parem?
Igal juhul parem!
Nüüd saab seda ka otse Automotosse üles laadida.
Vasta

Pange ikka enda pilt, portree, siis tunneb üksteist tänaval ära.Toungue
Ega masin või detail ütle suurt midagi, kui tegu ei ole just väga haruldase asjaga.

Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 2 külali(st)ne