kajastaks natsake meie Kuban Mahtuniversaali Naiskonna tegemisi kah, kuigi ega meil siin palju põnevat pole miskit. masin ju tutikas
täna hommikul kl 8.00 (issver-sussver, kuked ka alles magasid veel!) avasin pidulikult Kubani uksed ja toreda abimehe füüsilise ning minu mentaalse jõuga eemaldasime bussilt aku, geneka ja starteri. viimane puht puru oli. starteri ühte polti sai seltsimees millimeetri haaval lahti keerata ca 79,5 minutit (ilma naljata!), sest see oli seal nii kinni kui kinni ja miskit oli jama kah, ma ei mäleta enam, mis. igaljuhul trenerofka oli aus!
kõik eemaldatud osad lähevad siis vahetamisse, genekat saab arvatavasti parandada. hoiame südame alt kinni, et buss kenasti töötama hakkab. noja õlid ja värgid ka loomalikult.
siis öeldi mulle, et kangesti kuiv on kõik, et ma peaks tavotitama seda rauahunnikut seal "kapoti" all... maitea kas uskuda või mitte, aga tundub iseenesest üpris loogiline... kuna mökerdamine on jube mõnus, siis on plaanis see värk ette võtta küll.
ning kui vaid saaks kuskile sooja kinnisesse ruumi, siis haaraks silikoonituubid ja möllaks katuseäärtel, sest olgem ausad, kui vihma sajab, siis võib bussi kasutada ka basseinina. kui ta vaid seda vett kinni peaks
samuti ujuvad ralliks (ja muidu kah) vajalikud näidikud pooleldi vee sees...
sellised jutud. kui ma midagi lausrumalat kirjutasin, siis võite vabalt naissugu mehaanilistes teemades parandada
Head,
Evelind
Lind on ka inime
_____
Lincoln Town Car 1997
Ford Ranchero 1977
GAZ Kuban 1991
Mazda 323 1981 (USA variant)
VW New Beetle 2000